EXCLUSIV  Aglomerație pe A2, pe sensul către București. Se circulă în coloană. "Am făcut 15 km într-o oră". UPDATE: Incendiu în zona localităţii Fundulea - Foto / Video

Foto: cititor DC News
Foto: cititor DC News

Se circulă în coloană pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. 

UPDATE:

Circulaţia pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa a fost oprită, luni, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona kilometrului 34, în judeţul Călăraşi, transmite Agerpres. În plus, din acelaşi motiv, a fost întreruptă şi circulaţia trenurilor pe magistrala 800, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat de la kilometrul 35, prin oraşul Fundulea. De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată de la kilometrul 23, prin localitatea Brăneşti. Din cauza vizibilităţii reduse, a fost întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa, se mai menţionează în comunicat. 

Știrea inițială:

Bucureștenii au fugit de caniculă în acest weekend la mare, profitând astfel și de ziua liberă pe care au avut-o de sărbătoarea Rusaliilor. Minivacanța de trei zile însă se termină cu nervi, în coloană. Pe Autostrada A2, sensul către București, sunt valori de trafic crescute. Cititorii DC NEWS ne-au transmis imagini cu mașinile care circulă în aceste momente bară la bară, în drum spre casă.

"Waze ne arată 5 ore către București, dar cred că vom face mai mult. Am mers 15 km într-o oră. Am plecat la 16:30, dar nu știu când vom ajunge", ne-a transmis un cititor DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel