Ai acasă un Iphone din prima generație? Poți face o avere. În SUA, prețurile decolează

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Un model de prima generație, de 4 GB, al terminalului Apple iPhone din 2007, s-a vândut cu peste 145.000 de lire sterline, la o licitație în SUA.

Dispozitivul a fost lansat pentru prima dată de CEO-ul Apple de la acea vreme, Steve Jobs, și s-a vândut la un preț de pornire de 499 USD (la acea vreme), dar a fost întrerupt de la vânzare după doar două luni mai târziu, pe fondul cifrelor dezamăgitoare, scrie Sky News.

Consumatorii au preferat în mare parte modelul de 8 GB - lansat în același timp cu o capacitate de stocare suplimentară, dar cu un preț de aproximativ 100 USD în plus.

Descrisă de LCG Auctions drept „una dintre cele mai importante și omniprezente invenții ale vieții noastre”, licitația modelului de 4 GB „extrem de rar” sigilat din fabrică era de așteptat inițial să strângă până la aproximativ 75.000 de lire sterline.

Prețul final de vânzare a fost de 190.372,80 USD, dispozitivul atrăgând 28 de oferte.

LCG Auctions a spus că „modelul evaziv” este „considerat un Sfânt Graal printre colecționarii de iPhone”.

Site-ul firmei de licitație mai spunea: „Oferta noastră este un model extrem de rar, sigilat din fabrică, de 4 GB, de primă ediție, în stare excepțională. Practic perfect de-a lungul suprafeței și marginilor, sigiliul din fabrică este curat, cu detalii corecte și etanșeitate. Nou-nouț, niciodată activat.

Proveniența telefonului este impecabilă, deoarece expeditorul făcea parte din echipa inițială de inginerie de la Apple, când iPhone-ul a fost lansat pentru prima dată. Colecționarilor și investitorilor le-ar fi greu să găsească un exemplu superior. Relevanța și raritatea reprezintă o formulă câștigătoare pentru această colecție fierbinte.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel