Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă pe bază de vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită „Tăiței cu vinete".
tăiței, tagliatelle, fetucine etc.
vinete
roșii cherry
parmezan
salvie
usturoi verde
ulei de măsline
Vinetele bine spălate și șterse se taie în rondele de 1 cm, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se presară cu sare și piper. Se prepară pe tigaia grill până se pătrund ușor.
Roșiile cherry se taie în jumătăți și se trag la tigaie în puțin ulei de măsline cu usturoi verde.
Pastele se fierb în apă cu sare, conform rețetei clasice.
Pentru sos, se pune puțin ulei de măsline la încins, și se aromatizează cu salvie. Se adaugă puțin din supa de la paste și parmezan răzuit, și se prepară un sos cremos în care se vor scălda pastele fierte, notează a1.ro. Se servesc tăițeii scăldați în sosul cremos, alături de rondelele de vinete și roșiile cherry trase la tigaie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu