Ai mai văzut așa ceva? Angajata unei patiserii s-a urcat cu picioarele pe rafturile cu produse pentru a igieniza geamurile: Poți să frămânți puțin pizza cu picioarele... că nu are nimic! - Video

Captură video Facebook Dorel Boy
Captură video Facebook Dorel Boy

O angajată a unei patiserii a fost surprinsă în timp ce era urcată cu picioarele pe rafturile pline de produse alimentare.

Citește și articolul - Etichetă falsă la raft: țara de proveniență a merelor ”românești”, surpriză, nu e România! "Uite, domnule, cum ne mint în față! Se vede clar”/ FOTO

Femeia a fost filmată și postată pe rețelele sociale. Clipul a devenit viral, stârnind numeroase comentarii. Internauții au reacționat, fiind indignați de modul în care angajata a ales să igienizeze geamurile rafturilor. 

În video, angajata poate fi observată cum, fără nicio ezitare, urcă pe rafturile cu produse alimentare expuse, în încercarea sa de a curăța geamurile. Însă acest gest a stârnit un val de critici, fiind acuzată de lipsă de respect și încălcarea regulilor elementare de igienă, astfel punându-se în pericol sănătatea consumatorilor.

Reacții de indignare pe rețelele sociale: ”Cum e posibil ca cineva să calce pe mâncarea pe care o vinde?”

Internauții au distribuit masiv videoclipul pe rețelele sociale și au criticat aspru gestul angajatei, însă au existat și oameni care au scuzat gestul, luându-i, într-un mod indirect, apărarea angajatei.

”Cum e posibil ca cineva să calce pe mâncarea pe care o vinde?”, ”O astfel de practică trebuie sancționată. Este inacceptabil! ”, ”Poți sa frămânți puțin pizza cu picioarele...că nu are nimic”, ”Nu are voie, ea ar trebui dată în judecată. Eu lucrez la Protecția consumatorului, igiena se face fără produse puse la expunere!”, ”Angajații care lucrează în domeniu ar trebui sa știe normele de igienă înainte de angajare!!! Școlile profesionale de meserie nu mai sunt!”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.

”Era mai bine să îi atragi atenția deoparte!” / ”Igiena rafturilor este interzisă cu produsele expuse în raft”

”Știu că un rău îl facem imediat… acuma te întreb, pe asta care a filmat: Ești mai bine acuma????? Ea poate a pierdut jobul, în fine (acuma poate și tu regreți), dar știi cum e... Nici ea nu a procedat corect, ăsta-i adevărul… Era mai bine să îi atragi atenția deoparte!”, ”Te simți mai bine că ai filmat asta? Cred că te-ai îngrășat cu câteva kg! Ce vă mai place să faceți rău!”, Curățenia se face fără produse în vitrinà! Pericol să cadă mizerie peste produse. Igiena rafturilor este interzisă cu produsele expuse în raft. Am să trimit această filmare la colegii mei de la Protecția Consumatorului!”, au reacționat alți internauți.

”Oare acasă când are mâncarea pe aragaz o apucă hărnicia și pulverizează soluții de curățat faianță, geamuri?”

”Ce minte să ai să faci asta? Curățenia se face înainte să expui produsele acolo”, ”Oare acasă când are mâncarea pe aragaz o apucă hărnicia și pulverizează soluții de curățat faianță, geamuri?”, ”Asta este atitudinea românilor de pretutindeni, adică să iasă în evidență la locul de muncă. Sigur a crezut că face un lucru demn de urmat, ea nu s-a mai putut abține până la închidere să șteargă vitrina când nu mai are produse alimentare expuse”, sunt alte reacții ale internauților, la clipul postat pe Facebook.

Video

Citește și articolul - Idee inedită într-un supermarket. Ce fac oamenii pentru a arăta că sunt disponibili pentru flirt / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel