EXCLUSIV  Ai mașină? Da. Stai în București? Da. Ghinion! Fenomenul anului în Capitala condusă de Nicușor Dan / video

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Lovitură pentru șoferii din București!

Mugur Ciuvică a vorbit despre fenomenul anului în Capitală. Mii de stâlpișori un împânzit străzile din București. Fie că sunt gri sau galbeni, există puține locuri unde nu te lovești de ei.

„Ce vă așteptați de la Nicușor Dan? Să vă facă ceva? Lucrurile au mers absolut normal în sensul că n-a făcut absolut nimic. Așa este normal pentru Nicușor Dan. A fost praf. Dar așa au votat bucureștenii, ce să le fac eu? Fenomenul anului în București este acela cu țărușii. Ploaie de stâlpișori, avalanșă de țăruși galbeni pe străzi. Sunt peste tot, n-ai văzut așa ceva. Au îngustat șoselele, au făcut culoare pentru autobuze, dar nu sunt autobuze.  Au făcut culoare pentru autobuze, dar fără autobuze... Astfel, șoferii se înghesuie pe două bucățele așa”, a zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

„Este ideea noastră, a USR, să facem praf traficul”, a zis Bogdan Chirieac care, în emisiunea „Miercurea Neagră” este USR-ist.

„Nu sunt doar prostii sau combinații. Este și planul acesta general de a scoate mașinile din București. Ai mașină? Da. Stai în București? Da. Ghinion! Ține-o acasă. Nu vei mai avea pe unde să circuli cu mașina. Chestiile acestea au sens în orașele unde ai transport în comun, unde ai rețea serioasă de metrou, ai autobuze. Am fost și eu prin Milano, nici acolo nu te duci cu mașina pentru că te costă de te rupe să mergi prin centru, dar este plin de linii de metrou și de autobuze. Sunt niște autobuze mai micuțe, nu ca cele turcești din București. În Milano, autobuzele circulă la câteva minute. Ai noștri au luat doar jumătate de idee, adică doar au îngustat șoselele pentru mașini, fără să facă rost de autobuze. Acum cu ce să circuli? Pe jos?”, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Cât despre stâlpișori, la prima ninsoare... ce faci cu ei? Îi iei cu totul când deszăpezești. Un cretinism complet”, a mai zis Mugur Ciuvică.

„Dar puteți merge cu bicicleta”, a zis Bogdan Chirieac.

Vedeți continuarea aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel