”Aici se termină țăranii și aici începe Capitala”. Fermierii i-au gonit pe Simion și Șoșoacă de la protest. ”Du-te de aici că nu avem nevoie de politică!”

Captură de ecran / Foto: B1TV
Captură de ecran / Foto: B1TV

Află cum s-a văzut protestul fermierilor în momentul în care liderul partidului AUR, George Simion, a intervenit în mulțime.

”Rușine să îți fie băi, trădătorule! Du-te bă de aici că nu avem nevoie de politică!”, au fost strigătele unui protestatar care s-au auzit în direct la B1TV.

”O zi în care, ca orice gospodar, am rânit la porci, am dat de mâncare, am muls vaca. Eu la mine la fermă mă încălzesc exclusiv cu lemne, nu am centrală pe gaze, nu am reșeuri și uite că, totuși, mi-am făcut timp să bat de la Belciugatele, județul Călărași, să bat drumul până la Chiajna. Două ore și un sfert în trafic și încă 35 de minute de mers pe jos un kilometru și jumătate deoarece, așa cum bine vedeți, este toată intrarea, ieșirea din București blocată. 

”Aici se termină țăranii și aici începe Capitala”

Eu sunt cu mămica mea care m-a făcut, cu copiii mei, cu familia mea și cu animalele mele. Eu nu sunt cu nimeni, eu sunt cu dreptatea. Atât vă pot spune, (...) că am văzut la televizor, că există acest model de manifest pașnic, nu este un protest așa cum au făcut cei din Polonia, au fost opriți fermierii la intrarea în București, exact acolo unde este pancarda de: ”aici se termină Chiajna”. Aici se termină țăranii și aici începe Capitala. 

Momentul în care a apărut George Simion

În momentul în care am intrat în mijlocul protestatarilor, dacă îi putem numi așa, ca să vă arăt și vouă și să fiu și eu alături de ai noștri frați fermieri, totul bine și frumos, liniște și pace, tractoarele parcate.(...) La un moment dat s-a făcut lumină și ce credeți că s-a întâmplat, ca la stadion, a apărut liderul de galerie (n.r. George Simion), nea Jeorjică, și nea Jeorjică a început să spună: 'hai peste ei, hai să îi înconjurăm, hai să îi împingem, hai să facem' ”, a spus Amalia Bellantoni într-un live pe TikTok.

Un protestatar a relatat, într-un live pe TikTok, un incident asemănător: ”Simion acasă! Simion acasă! Simion acasă!  l-ați văzut, da? Aia sunt toți ai lui Simion, ați văzut cum m-au luat de mână, că hai, că hai, i-ați văzut? Instigă la violență”.

Diana Șoșoacă a ajuns și ea la protestul fermierilor din Chiajna și a primit același ”tratament”, a fost huiduită și gonită. 

DC News transmite în timp real informații despre protest aici: Scandal între jandarmi și fermierii blocați la intrarea în Capitală. ”Vor să ne termine. Ne-am săturat să devenim sclavi în propria țară”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel