Al Pacino dezvăluie că aproape a murit de Covid-19 – părerea actorului despre viața de apoi

Sursa Foto: Facebook Al Pacino
Sursa Foto: Facebook Al Pacino

Al Pacino a dezvăluit că aproape a murit de Covid-19 în 2020 și și-a împărtășit punctul de vedere despre ce se întâmplă după moarte.

În interviuri acordate publicațiilor The New York Times și revista People, actorul câștigător al premiului Oscar a povestit despre experiența sa cu virusul și despre cum, pentru scurt timp, nu a avut puls.

Pacino, în vârstă de 84 de ani, a spus într-un interviu amplu pentru Times că a început să se simtă „neobișnuit de rău”, a făcut febră și s-a deshidratat. „Stăteam acolo, în casa mea, și eram plecat”, a spus el. „Nu mai aveam puls.”

"Ești aici, dar nu ești. M-am gândit: Wow, nu mai ai nici măcar amintirile tale. Nu mai ai nimic. O chestiune ciudată"

„Ești aici, dar nu ești. M-am gândit: Wow, nu mai ai nici măcar amintirile tale. Nu mai ai nimic. O chestiune ciudată ,” a spus actorul din „Scarface” despre experiența sa aproape de moarte.

În câteva minute, o ambulanță a ajuns la locuința lui Pacino, iar el și-a recăpătat cunoștința având șase paramedici și doi doctori în sufrageria sa, a povestit acesta.

„Purtau niște costume care păreau că sunt din spațiul cosmic sau ceva de genul ăsta,” a povestit el ziarului. „A fost destul de șocant să-ți deschizi ochii și să vezi asta. Toți erau în jurul meu și au spus: ‘S-a întors. E aici.’”

Într-un interviu pentru People, Pacino a povestit cum și-a revenit la cunoștință cu un sentiment de confuzie. „M-am uitat în jur și m-am gândit, ‘Ce s-a întâmplat cu mine?’”

Actorul a spus că se întreabă dacă a murit cu adevărat, în ciuda faptului că „toată lumea” credea că era mort. „Am crezut că am experimentat moartea. S-ar putea să nu fi fost așa. Nu cred că am murit, de fapt. Nici nu știu. Știu că am supraviețuit,” a declarat el.

Pacino a recunoscut că asistentul său „grozav” a contactat imediat paramedicii, după ce asistenta medicală care îl îngrijea a confirmat că nu mai avea puls.

„El a chemat echipa de intervenție, pentru că asistenta care avea grijă de mine a spus: ‘Nu-i simt pulsul,’” și-a amintit Pacino. 

Întrebat dacă această sperietură de sănătate i-a schimbat modul de viață, Pacino i-a spus revistei People: „Deloc.”

Însă asta nu înseamnă că experiența nu l-a afectat pe actor.

"Așa cum spune Hamlet, ‘A fi sau a nu fi’ "

Pacino, care se pregătește în prezent pentru o adaptare cinematografică a piesei „Regele Lear” de Shakespeare, a confirmat pentru The New York Times că experiența a avut un efect metafizic.

„Nu am văzut lumina albă sau ceva de genul ăsta. Nu era nimic acolo,” a explicat el. „Așa cum spune Hamlet, ‘A fi sau a nu fi’; ‘Țara necunoscută din care niciun călător nu se întoarce.’ Și mai spune două cuvinte: ‘nu mai e.’ Nu mai era,” a adăugat Pacino.

„Ești plecat. Nu m-am gândit niciodată la asta în viața mea. Dar știi cum sunt actorii: Sună bine să spui că am murit odată. Ce e atunci când nu mai e nimic”, s-a întrebat Pacino.

Experiența lui Pacino este descrisă în autobiografia sa, „Sonny Boy”. Cel mai recent film al său – intitulat Modì, Three Days on the Wing of Madness – a avut premiera săptămâna trecută la cea de-a 72-a ediție a festivalului de film de la San Sebastián.

Al Pacino este unul dintre cei mai respectați actori din istoria cinematografiei, câștigător a numeroase premii prestigioase de-a lungul carierei sale. Deși a fost nominalizat de opt ori la premiile Oscar, el a câștigat în 1993 pentru rolul său din "Scent of a Woman".

Actorul a fost, de asemenea, recompensat cu numeroase Globuri de Aur, inclusiv un premiu pentru întreaga carieră în 2001. Printre realizările sale notabile se numără și premiile Primetime Emmy și Tony, consolidându-și statutul de artist care a excelat atât în film, cât și pe scenă, conform CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel