Alegeri 2024. Caramitru: „O să fiți foarte supărați pe mine, dar trebuie s-o zic”. Declarația zilei despre PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Andrei Caramitru, economist și fost consilier al lui Dan Barna (USR), a spus de ce oamenii votează PSD.

Andrei Caramitru a zis că electoratul este perfect rațional când votează cu PSD. De ce? A explicat în rândurile de mai jos.

„O sa fiți foarte supărați pe mine pentru postarea asta. Dar trebuie sa v-o zic. De 30 si ceva de ani - se întâmpla ACELEAȘI lucruri (cu singura excepție primii ani ai lui Basescu):

- dreapta e impartita in nu știu câte partide si personaje care se cearta între ei si nu se pot coaliza si organiza. Liderii care ies la suprafata sunt varza total

- de fiecare data când câștiga - management-ul e un dezastru total. Haos si impact zero. Si după dam vina pe electorat ca gândește “a furat dar a si făcut” si Votează PSD. Electoratul e perfect rațional. E normal sa preferi asta decât “a furat un pic dar nu a făcut absolut nimic”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Anul 2024 are patru rânduri de alegeri - europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale. 

S-a stabilit data pentru alegerile europarlamentare 

A fost stabilită doar data pentru alegerile europarlamentare.

La fiecare cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European. Următoarele alegeri europarlamentare se vor ține între 6-9 iunie 2024.

Fiecare țară este responsabilă de organizarea alegerilor, însă există anumite dispoziții comune pe care trebuie să le aplice. Alegerile au loc într-un interval de patru zile, de joi până duminică. Numărul europarlamentarilor aleși dintr-un partid politic este proporțional cu numărul de voturi primit de acel partid. Cetățenii UE rezidenți într-o altă țară UE pot vota și candida la alegeri în acea țară. Fiecare cetățean poate vota o singură dată.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație pe scena politică, înainte de alegerile din 2024, privind votul oamenilor / video - https://www.dcnews.ro/rasturnare-de-situatie-pe-scena-politica-inainte-de-alegerile-din-2024-privind-votul-oamenilor-video_935595.html

VEZI ȘI: România, în criză, dar paradoxul e că nu suntem ca în 2009! Stamule (PNL), economist: Care e noutatea - https://www.dcnews.ro/romania-in-criza-dar-paradoxul-e-ca-nu-suntem-ca-in-2009-tanase-stamule-pnl-economist-care-e-noutatea-acum_935592.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel