ALEGERI LOCALE 2016: A fost anunțat candidatul PSD la Primăria Buzău -OFICIAL

Constantin Toma va fi candidatul PSD la Primăria Buzău.

Constantin Toma, în vârstă de 57 de ani, a fost senator PSD în legislatura 2000-2004. El a declarat că, dacă va ajunge primar, va comanda un audit la Palatul Comunal.

(w670)

Patronul Grup Romet Buzău, Constantin Toma, care este de profesie inginer, a fost validat, marţi, drept candidatul PSD la primăria municipiului Buzău. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi secretarul general, Marian Neacşu, au participat la Conferinţa judeţeană, a PSD Buzău, de validare a 82 de candidaţi la funcţia de primar, în tot atâtea localităţi ale judeţului. Preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Marcel Ciolacu, l-a prezentat pe Constantin Toma drept 'un om cu experienţă, trecut prin viaţă'.

Ceilalţi doi contracandidaţi ai lui Constantin Toma s-au retras din competiţie, însă au decis să facă echipă, alături de el, la viitoarele alegeri locale. Constantin Toma a fost senator PSD în legislatura 2000-2004 şi se află în primii 200 de oameni de afaceri din România, fiind patronul a 10 firme.

'Deşi este o zonă cu toate formele de relief şi cu toate bogăţiile naturale, Buzăul se află pe locul 37 din cele 41 de judeţe ale ţării, deci prima mea preocupare va fi deci relansarea economică, Buzăul urmând să devină un pol economic între cele trei provincii istorice - Ardeal, Moldova şi Muntenia', a declarat, pentru AGERPRES, Constantin Toma. Potrivit acestuia, 'relansarea economică locală va pune accent pe capitalul autohton şi pe micii producători agricoli, care vor găsi la primăria Buzău un partener de proiecte'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel