EXCLUSIV  Alegeri Sectorul 1. Diana Tache: Orban ar trebui să o întrebe ce s-a petrecut acolo, înaintea Parchetului

Sursa foto: Facebook Clotilde Armand
Sursa foto: Facebook Clotilde Armand

Jurnalista Diana Tache a punctat un aspect important privind alegerile cu scandal de la Sectorul 1, dar și atitudinea lui Clotilde Armand.

"Doamna Armand semnează pe bandă rulantă contracte cu încredinţare directă. Multe semene de întrebare...", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV.

"Cine să o întrebe pe doamna Armand? De ce să o întrebe mai întâi Parchetul? Eu nu înţeleg de ce nu o întreabă domnul Cîțu, domnul Orban, la ședințele de coaliţie, pentru că aceste chestiuni trebuie reglate în coaliţie şi după aceea în piaţă. Pe mine mă deranjează că nu îl întreabă nimeni pe domnul Cîțu. Pe domnul Cîțu mai puţin. Pe domnul Orban ar trebui să îl întrebe presa în fiecare zi: "Domnule, cum aţi reglat derapajul de la Sectorul 1? Ce aţi vorbit voi acolo, ce aţi făcut?", a spus Diana Tache.

"Misiunea Jandarmeriei la vremea respectivă era să organizeze bună desfăşurare a lucrurilor din perspectiva procesului electoral. După ce se termină misiunea, se face un raport care este făcut de gigeii care participă la misiune și îndreptată către superiori. Nu întreabă nimeni nimic pe nimeni. Un procuror de caz, ştiţi foarte bine cum e legea la noi, deschide o lucrare în clipa în care Poliţia, Jandarmeria, serviciile se duc şi îi înaintează o notă în baza căreia se întocmeşte lucrarea penală. Vi se pare cumva că este cineva interesat?", a mai spus Diana Tache, în emisiune.

Noi imagini cu Clotilde Armand în sala în care se aflau sacii cu voturi. Ce spune Procurorul Sorin Iașinovschi 

Procurorul Sorin Iașinovschi a avut o primă reacție după ce imaginile în care apare Clotilde Armand, dând indicații cu privire la procesul electoral, au apărut în spațiul public. Sorin Iașinovschi a declarat, luni, 9 august, la Antena 3, că nu se va pronunța pe acest subiect.

„În momentul în care ai trecut de această fază, vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect și totul a ieșit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul este ok”, a spus Sorin Iașinovschi.

Cum se apără primarul de la Sectorul 1

„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare. Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA.

De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii", a scris Clotilde Armand pe Facebook,

Emisiunea completă, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel