Alegerile prezidențiale, "în termenele legale". Nicolae Ciucă (PNL) susține că "discuțiile trebuie să aibă loc pe bază de principii"

Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește în articol ce declarații a făcut liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre alegerile prezidențiale.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a precizat cu vehemență despre alegerile prezidențiale că: ”Trebuie să rămânem în termenele legale”.

De asemenea, acesta susține că discuțiile trebuie să aibă loc pe bază de principii, ”nu să facem agenda PSD”.

Președintele PNL susține că procesul electoral trebuie să respecte calendarul din anii trecuți, atunci când primul tur de scrutin a avut loc în luna noiembrie.

Poziția lui Nicolae Ciucă

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Nicolae Ciucă spune că este de părere că cel mai potrivit moment pentru desfășurarea procesului electoral este luna noiembrie, așa cum a fost în anii trecuți.

„Sincer, chiar nu înțeleg. De ce această reacție? Afară este foarte cald, asta da, pot să înțeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară, da, și folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naționale de fotbal, dar atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale. Ca atare, haideți să stăm jos și să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a declarat Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel