Alertă alimentară în România. Bomboane de ciocolată, retrase de la vânzare. Pot cauza alergii! - Foto

ANSVSA anunță retragerea din magazine a unor bomboane de ciocolată.

După ce acum o săptămână ANSVSA anunța că bomboanele de ciocolată KitKat Pops Peanut Corn 110g au fost fost retrase din magazinele Auchan, Mega Image și Cora, acum aceeași măsură a fost aplicată și în cazul bomboanelor de ciocolată KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs.

VEZI ȘI: Alertă alimentară în România. Mai multe produse, retrase de la vânzare. "Pot cauza o boală potențial gravă" - Foto în articol

"Stimați clienți, Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba română. Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (alune) Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune. Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal.

Clienții își pot primi banii înapoi

Este afectat doar produsul având detaliile de mai jos:

Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs

Producător: Nestlé Bulgaria

Nr.lot: 30300457

Data expirării: 12/2023

Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj.

Pentru a primi contravaloarea produsului (păstrând produsul achiziționat) clienții au opțiunea de a contacta direct Nestle Romania, 0800 863 785 de luni până vineri între orele 08:00 - 21:00 sau pe email la [email protected]. Vă mulțumim pentru înțelegere!", a transmis ANSVSA într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel