Alertă cu bombă pe aeroportul din Strasbourg. Victor Negrescu: Franța este paralizată. Sperăm să revenim și noi acasă

Alertă cu bombă pe aeroportul din Strasbourg. Victor Negrescu: Franța este paralizată. Sperăm să revenim și noi acasă / Foto: Pixabay
Alertă cu bombă pe aeroportul din Strasbourg. Victor Negrescu: Franța este paralizată. Sperăm să revenim și noi acasă / Foto: Pixabay

Este alertă cu bombă pe aeroportul din Strasbourg.

Este alertă cu bombă pe aeroportul din Strasbourg, asta după ce, tot astăzi, cel puţin patru aeroporturi regionale franceze - la Bordeaux, Nantes, Lille şi Montpellier - au fost evacuate în urma unor alerte cu bombă. Tot astăzi, un liceu din Strasbourg a fost evacuat de urgență după un telefon care anunța că a fost plasată o bombă.

În urma alertei de pe aeroportul din Strasbourg, mai mulți europarlamentari au fost evacuați din incinta aeroportului. La fața locului momentan se află foarte mulți polițiști care încearcă să afle dacă alerta este una reală.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, blocat în Strasbourg după alerta cu bombă de pe aeroport

Victor Negrescu: Franța nu reușește până în prezent să gestioneze adecvat această chestiune

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a vorbit despre acest subiect la Antena 3 CNN.

"Eu sunt în prezent în clădirea Parlamentului European de la Strasbourg. Nu sunt pe aeroport pentru că avionul spre România decolează mult mai târziu de atât. În principiu nu este prima alertă de acest gen care se produce pe aeroportul din Strasbourg, poate și pentru a perturba activitatea eurodeputaților care chiar joi de obicei pleacă de aici de la Strasbourg spre circumscripțiile lor.

Iată că sunt foarte multe alerte de acest fel în Franța. Franța este oarecum paralizată din acest punct de vedere. În general aceste alerte vizează tot ce înseamnă infrastructura de transport și infrastructura turistică. Practic Franța nu reușește până în prezent să gestioneze adecvat această chestiune.

L-am auzit pe ministrul Interne francez care a ieșit astăzi public și a avertizat că toți cei care fac astfel de apeluri eronate vor fi pedepsiți, deci se confruntă cu un val uriaș de astfel de telefoane. Sperăm totuși să nu fie nicio problemă, să fie doar o alertă falsă și să putem să pornim aeroportul din Strasbourg și să revenim și noi acasă, așa cum este normal", a spus Victor Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel