Alertă în Sectorul 5 din Capitală. Update: Bărbatul care și-a amenințat vecina cu moartea a fost polițist. Forțele de ordine l-au scos încătușat din locuință

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @
rawpixel.com
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @ rawpixel.com

O situație tensionată este în plină desfășurare în Capitală. Un bărbat și-a amenințat vecina cu moartea, iar apoi s-a baricadat în propria locuință.

Update 3

Bărbatul care a intrat peste o femeie în casă, luni dimineaţa, a fost imobilizat de forţele de ordine, după ce acesta a refuzat să iasă din locuinţă în urma a circa opt ore de negocieri.

'Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale - DGPMB au pătruns în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări', informează Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este fost poliţist şi deţinea o armă letală, potrivit Agerpres. 

Update 2

Mascații au intrat peste bărbatul baricadat în casă și l-au imobilizat. 

Update

Fiul femeii amenințate cu moartea de către vecin a făcut prima declarație referitoare la acest incident. Potrivit acestuia, în trecut, s-au mai confruntat cu astfel de situații. 

„Mama mea a sunat la Poliție în jurul orei 3:30 dimineața pentru că vecinul de sus a venit la ea la ușă, a dat cu pumnul în ușă, i-a spart geamul, a amenințat-o pentru că i-a spus să tacă din gură, să nu mai facă gălăgie. Făcea gălăgie.

Nu este prima oară când se întâmplă lucrul ăsta. A amenințat-o, a coborât de la el din casă, i-a spart geamul. A venit și salvarea la ea. Ambulanța a fost chemată cu un echipaj de poliție. I s-a făcut rău, s-a speriat.

Tatăl meu este paralizat. Practic, tatăl meu a țipat la el să nu mai facă gălăgie. S-a mai întâmplat.

 A zis că rețeaua de apă trece pe la el prin locuință și ne-a oprit apa. În momentul de față nu mai avem apă. A zis să ne tragem al branșament separat.”, a spus fiul femeii amenințate, potrivit Antena3 CNN. 

 

Știre inițială 

Negociatorii Poliţiei Capitalei şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale sunt pregătiţi să intervină în cazul unui bărbat care, luni, în jurul orei 05,55, a distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei şi s-a fi baricadat în casă.

'Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă', informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi negociatori.

'La acest moment activităţile sunt în desfăşurare', arată sursa citată, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel