Alertă la naţionala Germaniei, după un test Covid pozitiv: "Este o veste foarte amară"

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Cinci jucători ai naționalei de fotbal a Germaniei au fost puşi în izolare după un test COVID-19 pozitiv.

Cinci jucători ai naționalei de fotbal masculin a Germaniei au fost puși în carantină după ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv la COVID-19, înaintea meciului din această săptămână, cu Liechtenstein, din preliminariile Cupei Mondiale, a anunțat marți Federația Germană de Fotbal (DFB).

DFB nu a dat numele jucătorului, dar a precizat că acesta era complet vaccinat și nu prezenta niciun simptom.

Ceilalți patru jucători, care au fost testați negativ, dar au fost identificați ca fiind contacte apropiate, au fost, de asemenea, plasați în izolare.

"Numărul de infecții cu coronavirus a crescut din nou, recent, la nivel național. De aceea, aplicăm în mod consecvent regulile de igienă și de comportament în preajma ultimului meci internațional al anului", a declarat directorul echipei naționale, Oliver Bierhoff.

"Această veste este foarte amară cu atât de puțin timp înainte de ultimele două meciuri din calificările pentru Cupa Mondială - atât pentru echipa de antrenori, cât și pentru întreaga echipă. Dar sănătatea este pe primul loc".

Luna trecută, Germania a devenit prima echipă care s-a calificat la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, zdrobind Macedonia de Nord cu 4-0, în deplasare, și asigurându-și primul loc în Grupa J, cu două meciuri înainte de final.

Germania găzduiește Liechtenstein, joi, înainte de a se deplasa în Armenia, pentru ultimul meci din campania de calificare, de duminică.

Nemții conduc grupa cu 21 de puncte din opt meciuri, cu opt puncte în fața României, ocupanta locului doi.

Programul ultimelor două meciuri din grupa preliminară de calificare la Campionatul Mondial Qatar 2022 ale echipei naționale a României:

Joi, 11 noiembrie: ROMÂNIA – Islanda, ora 21:45 – Stadion Steaua (București)

Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – ROMÂNIA, ora 19:00 – Stadion Rheinpark (Vaduz).

Ciobănescul carpatin, noua mascotă a suporterilor naționalei de fotbal masculin

La antrenamentul de luni seara al tricolorilor, care se pregătesc la Mogoșoaia de meciurile cu Islanda și Liechtenstein și-a făcut apariția noua mascotă a suporterilor echipei naționale, ciobănescul carpatin, alături de câteva exemplare de pui simpatici, cu care tricolorii și-au făcut poze.

„Pe terenul de antrenament, unde Mirel Rădoi și staff-ul său tehnic organizau la Mogoșoaia ședința de pregătire, alături de jucători și-a făcut apariția noua mascotă a suporterilor tricolori, ciobănescul carpatin. Aceasta nu a fost singură, ci însoțită chiar de niște pui veritabili de ciobănesc!”, se scrie pe frf.ro.

Sponsorul principal al primei reprezentative, a ales acest simbol național, ciobănescul carpatin, pentru mascota suporterilor.

„Tricolorii au pasat și au tras la poartă împreună cu mascota, s-au amuzat cu minunații ciobănești jucăuși și s-au bucurat că pot simți astfel spiritul suporterilor tricolori înaintea unui meci atât de important precum cel cu Islanda.”, se mai precizează pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Toți jucătorii și-au făcut poze și clipuri video cu noul prieten, mascota care a promis că îi va susține necondiționat, la toate meciurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel