Alertă la o stație de încărcare a buteliilor de oxigen din Cluj-Napoca. Accesul în zonă a fost restricţionat

foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Pompierii au intervenit, vineri dimineață, la sediul unei companii specializate în umplerea buteliilor de oxigen, situat în Cluj-Napoca.

A fost identificată o scurgere la un recipient cu o capacitate de aproximativ 10.000 de litri, care conținea oxigen. „Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 5:50, pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, cu obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, situat pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD și unul SAJ, precum și echipaje de poliție”, a transmis ISU Cluj.

O zonă cu un perimetru de 500 de metri a fost delimitată ca măsură de siguranţă, iar accesul civililor a fost restricționat. Robinetul recipientului încărcat cu oxigen a fost închis de către personalul de pe locul de muncă, fiind oprită astfel deversarea de gaz în atmosferă.

Până acum, nicio persoană nu a solicitat consult medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel