COD PORTOCALIU  Alertă meteo generală până luni, 15 - 16 septembrie 2024: Plouă însemnat cantitativ. Harta ANM

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Au fost emise alerte meteo generale de Cod Galben și Cod Portocaliu. 

A fost emis Cod Galben pentru astăzi, de la ora 10:00 la ora 16:00, de ploi însemnate cantitativ pentru Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local zona de munte a Olteniei, nordul Dobrogei: ”În intervalul menționat, în Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei și în nordul Dobrogei va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp”. 

Au fost emise Cod Galben pentru intervalul 15 septembrie, ora 16:00 – 16 septembrie, ora 10:00 pentru nordul și estul Moldovei, Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei, nordul Dobrogei. 

”În intervalul menționat, în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui și Galați va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei și în nordul Dobrogei va continua să plouă, iar prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp” arată alerta de Cod Galben. 

A fost emis Cod Portocaliu pentru intervalul 15 septembrie, ora 16:00 – 16 septembrie, ora 10:00 de  averse torențiale, importante cantitativ: ”În intervalul menționat, în Delta Dunării va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp”. 

Prognoza specială pentru București, până luni, la ora 10:00

”Valorile de temperatură se vor situa ușor sub cele normale pentru această perioadă, astfel că temperatura maximă va fi de 23...24 de grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 11...12 grade” arată meteorologii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel