Alex Faur, urmărit de blestem. Tragedia care i-a schimbat viața

Alex Faur
Alex Faur

Vestea morții lui Alex Faur a îngrozit lumea bună a Capitalei. Milionarul a murit fulgerător joi, 2 mai, la ora 11:00, într-un spital din București, din cauza unei boli grave. 

Odată cu moartea lui Alex Faur apar detalii noi despre familia milionaului, prietenul multor vedete din România. Se pare că un blestem s-a abătut asupra familiei Faur.

În urmă cu aproximativ șase ani, Alex Faur și-a pierdut mama în accidentul de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți. Joi, 2 mai, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Alex Faur, blestem 


Alex Faur a fost atât de afectat de pierderea mamei, încât a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos. A plecat în Peru, la un vraci, de unde s-a întors complet schimbat.

Alex Faur se afla de la sfârșitul lunii aprilie în spital. Prietenii lui scriau pe Facebook anunțuri pentru ca oamenii să-i doneze sânge.

"Un prieten internat in stare grava la Matei Bals are nevoie de sange, orice grupa este acceptata. Daca poti merge sa donezi, esti asteptat la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, din strada Constantin Caracas 2-8. Doneaza pentru Alex Faur. Mentioneaza-i numele si faptul ca e internat la Matei Bals. Te rog da si un share!" este unul dintre mesajele pentru salvarea lui Alex Faur.

Alex Faur, mort de la un tartar de somon

Se pare că el abia aflase de boala de care suferea, în urmă cu aproximativ o săptămână. Boala l-a ucis rapid. Antena 3 scrie că Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

CITEȘTE ȘI Alex Faur a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel