Alex Velea ”închide” dosarul crimei de la Padina: Nu vă dă dreptul să mă asociați cu nimeni și nimic

Alex Velea a făcut un o ultimă postare în legătură cu omorul de la Padina, susținând că asocierea cu acest eveniment i-a adus un prejudiciu de imagine.

Cântărețul Alex Velea a făcut o postare, pe Instagram, despre care spune că este ”ultimul mesaj” pe tema crimei de la hotelul Padina, în are afirmă că nu a fost martor la eveniment, în ciuda fatului că în seara respectivă a avut un spectacol acolo, mai mult, că această asociere i-a adus un prejudiciu de imagine.

”Vă salut din nou. Acesta este ultimul mesaj pe care îl scriu pe această temă.

În ultimele zile am suferit și suportat cu greu felul în care lumea, manipulată de cei care au scris diverse articole privind implicarea mea în nefericitul eveniment de la Padina, m-a jignit atât pe mine, cât și pe cei din familia mea.

Mass media a folosit numele meu într-un mod ilegal și eronat, spunând că am fost martor (deși am spus clar că am aflat de tragedie a doua zi).

Chiar după ce soția domnului decedat a declarat că în momentul incidentului eu nu eram acolo, publicațiile au făcut doar titluri oribile (în ceea ce mă privește, punându-mă într-o lumină foarte rea), pentru a manipula lumea și a-și vinde articolele”, a scris Alex Velea într-un InstaStory.

Velea: ”Facem cunoștință și socializăm cu multă lume”

Artistul a precizat că este o persoană foarte sociabilă, care nu își refuză fanii și se pozează cu toți care îi cer acest lucru, situație în care se află mulți dintre cei din lumea artistică.

”Știu că sunt unele persoane care nu mă plac, deși nu le-am greșit cu nimic, nu am epatat nici cu familia, nici cu cariera, persoane care totodată de-abia așteaptă să greșesc și să mă vadă într-un context ca cel prezentat de presă, care m-a defăimat în toate articolele.

Noi, cântăreții, facem cunoștință și socializăm cu multă lume.  Eu, Alex Velea, sunt prietenos, fac poze, mă filmez și mă distrez cu foarte multe persoane.

Asta nu vă dă dreptul să mă asociați cu nimeni și nimic. Am observat că e simplu să critici, să tragi concluzii fără dovezi și să jignești cu atâta ură și ușurință.

Putea să fie oricare din voi în locul meu. Sunt un om cu frică de Dumnezeu, muncesc în slujba muzicii pentru a vă face fericiți și încerc să îmi trăiesc viața cât pot de frumos, fără lucruri negative. Ceea ce vă doresc și vouă, și-a încheiat mesajul Alex Velea.

Victima, un bărbat care i-a luat apărarea soției

Victima în cazul crimei de la Hotelul Belmont din Padina este un bărbat de 41 de ani, care a fost înjunghiat mortal, în weekendul trecut, în timp ce îi lua apărarea soției, care ar fi fost ținta unor glume nepotrivite făcute de cei trei suspecți reținuți de polițiști în acest caz. 

Până la acest moment nu a fost găsită arma crimei, mai mult decât atât, cei trei atacatori susțin că scandalul a pornit de la bărbatul decedat și au depus plângere penală împotriva acestuia pentru tentativă de omor.

Citește și: Crima de la Padina. Principalii suspecți au depus o plângere penală împotriva bărbatului mor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel