Alex Velea și Antonia și-au ales nașii. Cine îi va cununa

foto: Facebook, Alex Velea
foto: Facebook, Alex Velea

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă.

În mijlocul pregătirilor pentru nunta lor, Alex Velea și Antonia oferă fanilor câteva informații cu privire la evenimentul lor special. Artistul a făcut un nou anunț, după ce a dezvăluit că nunta va avea loc în primăvara anului viitor. De această dată, el a dezvăluit cine va fi oficiantul ceremoniei.

Cei doi artiști au o relație de mai bine de 10 ani și sunt părinții a doi băieți. Propunerea de căsătorie a venit acum aproximativ doi ani, dar din cauza pandemiei, au decis să amâne organizarea evenimentului special.

Cu doar câteva zile în urmă, artistul a făcut anunțul că nunta va avea loc în primăvara anului viitor, cu toate că data exactă nu a fost încă dezvăluită. Pandemia a întârziat planurile lor inițiale, dar acum sunt hotărâți să împărtășească acest moment important și să ajungă împreună în fața altarului. Cu toate acestea, încă nu au găsit locația perfectă care să corespundă așteptărilor lor. „A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii”, a spus Alex Velea în emisiunea Xtra Night Show difuzată la Antena Stars.

Cine le vor fi nași

Părinții spirituali ai cuplul format din Alex Velea și Antonia sunt prieteni foarte apropiați. Au o relație foarte veche cu aceștia, motiv care i-a determinat să îi aleagă să le fie nași. Este vorba despre Ștefan Lucian, fondatorul de la Global Records, și soția acestuia. „Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii”, a mai spus Alex Velea pentru sursa amintită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel