Alexandra Damian a făcut senzație pe scena de la Vocea României: „La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță” / video

Alexandra Damian. Captură video: Facebook/Vocea României
Alexandra Damian. Captură video: Facebook/Vocea României

Alexandra Damian, în vârstă de 16 ani, a cucerit toți antrenorii cu prestația pe care a avut-o la Vocea României. Ea a interpretat piesa „Something New”.

Alexandra Damian a ales să interpreteze piesa „Something New” și a convins toți antrenorii să se întoarcă.

„Ai reușit să întorci toate cele patru scaune!”, a spus Theo Rose.

„Acum am realizat și eu”, a declarat concurenta.

„O voce foarte vie. Ai tot ce îți trebuie în pachetul ăsta al vocii tale, ai nervul de care e nevoie, ai viață, ai bucurie și ne-am întors și primii. Îți urăm să fie ăsta și sezonul tău”, a adăugat Theo Rose.

„La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță și pentru asta te felicit! Trebuie să recunosc că nu știam dacă să mă întorc sau nu, pentru că am auzit o singură emisie. Ai fost foarte bine pe emisia asta. Sunt foarte curioasă dacă ai și alte emisii. În acest concurs este vorba despre a te reinventa de la etapă la etapă. Te invit în echipa mea, să descoperim și alte fețe ale tale!”, a menționat Irina Rimes.

„Finalul a fost altă emisie, altă încărcătură”, a ținut să precizeze Horia Brenciu.

„Aproape toată piesa a fost o emisie, dar m-am întors la final, pentru că am auzit și altceva. Eu apreciez concurenții care vin să cânte piese ritmate la Vocea României și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea! Eu am o echipă dinamică și îmi plac piesele astea mai ritmate. Eu sunt și producător”, a spus Smiley.

„Eu nu cred că trebuie să ai emisii foarte diferite, ca să faci un parcurs diferit. Asta e treaba antrenorului să facă momente diferite cu aceeași emisie. Putem face împreună, dacă mă alegi, un parcurs foarte interesant și memorabil. Este o invitație de a veni în echipa mea”, i-a spus Tudor Chirilă concurentei.

În final, Alexandra a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel