Alexandra Dulgheru nu pune încă racheta în cui: Am putut să îmi demonstrez că pot fi foarte bună

Alexandra Dulgheru nu pune încă racheta în cui. FOTO: DC News
Alexandra Dulgheru nu pune încă racheta în cui. FOTO: DC News

Alexandra Dulgheru vrea să revină în circuitul de tenis feminin.

Alexandra Dulgheru (34 de ani), o prezență discretă pe rețele de socializare, este una dintre vocile care se aud în comentariile turneelor de tenis feminin, semn că nu poate și nu vrea să stea departe de sportul care a modelat-o. 

”Cred că a venit momentul sa va țin la curent cu ce se mai întâmplă.

Nu am mai participat la un turneu din iulie 2021 și mulți oameni se întreabă care sunt intențiile mele față tenis pentru viitor. Știu că nu am spus prea multe.

Adevărul este că aș vrea să mai joc puțin până când mă decid să pun racheta în cui, cum spunem noi și să trag o linie la cariera mea. Totul depinde de starea mea de sănătate.

Este principalul motiv pentru care m-am tot oprit din 2012 încoace. Am tras mult după fiecare intervenție chirurgicală, ca să revin în turnee și să îmi reiau locul printre primele jucătoare iar asta mi-a afectat corpul de-a lungul anilor.

Dorința de a concura am avut-o mereu și dragostea mea pentru acest sport a rămas mereu nepătată. A fost o adevărată pasiune care m-a modelat în mai multe moduri decât mi-aș fi putut imagina iar faptul că am putut să îmi demonstrez că pot fi foarte bună în sportul meu, au fost pilonul și puterea mea pentru a continua”, a scris Alexandra Dulgheru pe pagina de Facebook.

Alexandra Dulgheru (34 de ani), cu cea mai bună clasare pe locul 26, în aprilie 2011, în prezent fără clasament, a obținut două titluri, Varșovia (2009) și Roma (2010). A fost componentă a echipei României de Fed Cup.

Citește și: Caroline Wozniacki, revenire în circuit cu o victorie clară la Montreal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel