Alexandra Stan iubeşte din nou. Cu cine a fugit în Mykonos

foto: Instagram
foto: Instagram

Alexandra Stan e îndrăgostită! Iată cu cine s-a pozat artista în Mykonos.

Alexandra Stan s-a fotografiat recent în compania atacantului echipei de fotbal a României, George Puşcaş. 

Povestea de dragoste a celor doi s-a înfiripat recent, chiar săptămânile trecute, la lansarea clinicii de înfrumusețare unde Pușcaș este asociat cu colegul de la Națională, Ionuț Radu.

Alexandra (34 de ani) a fost prezentă la eveniment și se pare că toată seara nu şi-a luat ochii de la fotbalist. Îmbrăcată într-o rochiță roz mulată şi decupată în zona abdomenului, Alexandra i-a atras imediat atenţia lui Pușcaș. Atacantul Naționalei a făcut o fotografie cu Alexandra, cu mâna pe după gâtul ei, semn că cei doi începuseră deja să se apropie. La câteva zile după eveniment, solista a fugit în Mykonos, chiar în compania noului iubit. Nu s-a ferit să arate asta. Şi-a făcut chiar şi câteva fotografii în tricoul lui Puşcaş, pe care le-a postat pe Instagram.

Căsnicie de doar câteva luni

Alexandra Stan s-a căsătorit cu Emanuel Necatu în iunie 2021. Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel. Mariajul nu a durat mult şi cei doi au hotărât să se despartă. Fostul şoţ al artistei a fost, iniţial, consilierul ei de dezvoltare personală. În timpul ședințelor, cei doi au observat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-terapeut. Din păcate, pe cât de repede s-au cunoscut pe atât de repede şi-au spus la revedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel