Alexandra Stan, scene incendiare cu fiul unui celebru designer

captură video, YouTube Alexandra Stan
captură video, YouTube Alexandra Stan

Alexandra Stan a lansat o piesă nouă, în al cărei videoclip apare alături de fiul unui cunoscut designer român.

Alexandra Stan apare în imagini provocatoare în videoclipul piesei „Bine cu puțin rău". Solista își dezvăluie abdomenul tonifiat, își ține pieptul la vedere și îndrăznește să provoace. Mai mult, sunt incluse câteva scene romantice cu Tudor Criveanu, fiul designerului Lena Criveanu.

Piesa, o baladă pop emoționantă, a generat un val de entuziasm încă de la lansare pe platformele digitale. Este cea mai recentă piesă în limba română a Alexandrei Stan de la hitul „Asta-i pentru altcineva", realizat în colaborare cu trupa VUNK, în februarie 2022. Videoclipul piesei „Bine cu puțin rău” este regizat de Vlad Oancea, alături de Paul Tatcu – DoP, și este filmat chiar în orașul natal al Alexandrei, la malul mării. 

       

Youtube video image

Ce face Alexandra Stan când e stresată

Alexandra Stan recunoaște că mai întâmpină și momente dificile în viața sa, însă găsește puterea să le depășească și să meargă mai departe. Cum scapă de stres? Citește, meditează, se roagă, merge cu trotineta prin parc și dansează. „Mai am momente când nu sunt bine cu mine, fiecare avem, mă bucur foarte mult că se discută despre aceste lucruri și oamenii încercă să nu mai ascundă aceste stări proaste, pentru că le avem cu toții. Eu încerc să le accept, în primul rând, să le accept așa cum sunt. Încerc să fac ceva productiv. Dacă sunt aici, în București, mă urc pe trotinetă și merg să mă plimb prin parc, dansez prin casă, mai fac curat. Cred că este important să ai și o rutină spirituală. De exemplu, eu mă rog dimineața și seara, încerc să îi mulțumesc lui Dumnezeu" a spus artista pentru Spynews.

Artista a debutat în muzică cu single-ul „Lollipop”. Ulterior, hituri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” și „Get Back (ASAP)” au lansat-o puternic pe piața internațională unde încă are un succes nebun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel