Alexandra Stan trece prin clipe grele. Cu ce boală se luptă de ani de zile

foto: Facebook, Alexandra Stan
foto: Facebook, Alexandra Stan

Îndrăgita artistă nu se mai ascunde. De curând a recunoscut că trece prin momente copleșitoare.

Într-o societate obsedată de imaginea perfectă, Alexandra Stan a refuzat să se ascundă în spatele zâmbetelor forțate și a vorbit recent despre lupta ei cu o afecțiune cumplită, cunoscută și ca "boala secolului": depresia.

Pe parcursul ultimilor ani, artista a trecut prin mai multe evenimente nefericite printre care divorțul la scurt timp după căsătorie și trauma generată de relația cu fostul său impresar, care a avut consecințe și asupra aspectului său fizic. Cu toate acestea, Alexandra a ales să împărtășească aceste aspecte mai puțin plăcute ale vieții sale, încurajând empatia și deschiderea în discuții despre sănătatea mintală.

„După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la tine. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, ci al întregii echipe. Este o presiune mare și asta poate să îți creeze niște stări de anxietate și depresie și lipsa de încredere în tine. Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să zic că nu mai vreau să trăiesc”, a declarat Alexandra Stan pentru Antena Stars, potrivit Spy News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel