EXCLUSIV  Alexandru Marin, glume despre România-Olanda: "Pe-al nostru steag stă scris «A ținut și arbitrul cu ei»"

Sursa: captură Facebook / Guvernul României (de la stânga la dreapta)
Sursa: captură Facebook / Guvernul României (de la stânga la dreapta)

Alexandru Marin este social media manager și consultant politic. A publicat pamflete pe mai multe site-uri de știri. În stilul caracteristic, a comentat pentru DC News România-Olanda, ultimul meci al tricolorilor la EURO 2024.

După meci, suporterii au concluzionat: "Am pierdut un meci, dar am câștigat un city break în Germania".

***

Pe-al nostru steag stă scris "A ținut și arbitrul cu ei".

***

Nu mai există echipe care mănâncă mici.

***

Ești sigur că te-au bătut olandezii abia când îi vezi urcați pe biciclete. 

***

Suporterii români au afișat un banner cu mesajul "FCSB nu e Steaua". Pe verso scria "Jos cu sataniștii care ne conduc cu 3-0".

***

Revenirea românilor în țară s-a amânat. Așa cum cere tradiția, a început să sune alarma mașinii cu care se întorceau din Germania.

***

Acest articol este un pamflet.

***

Naționala României a jucat marți, de la ora 19.00, meciul decisiv împotriva Olandei pe Munchen Arena, în cadrul optimilor Campionatului European de fotbal. În lipsa lui Nicușor Bancu, suspendat din cauza acumulării de cartonașe, selecționerul Edward Iordănescu l-a ales pe Vasile Mogoș pentru a-l înlocui. Totodată, Ianis Hagi a fost preferat în locul lui Mihăilă sau Coman.

România a avut un început promițător, dominând jocul în primele minute. Cu toate acestea, Olanda a deschis scorul în minutul 20 prin Cody Gakpo, care a trimis mingea în poartă cu un șut la colțul scurt.

În repriza a doua, România a creat câteva ocazii importante de a marca, în special prin Dennis Man. În minutul 65, Gakpo a avut un gol anulat de VAR pentru offside. Totuși, Olanda a demonstrat superioritatea sa, marcând alte două goluri prin Donyell Malen în minutele 83 și 90+2.

Un moment crucial s-a petrecut în minutul 81, când România a avut o șansă de a da gol. Valentin Mihăilă a pornit într-un contraatac periculos, dar arbitrul german Felix Zwayer a oprit jocul, acordând lovitură liberă pentru Olanda din cauza unui presupus joc periculos al lui Denis Alibec, care a ridicat piciorul în fața lui Denzel Dumfries. Această decizie a generat proteste vehemente din partea lui Nicolae Stanciu, care a primit un cartonaș galben.

În ciuda eforturilor depuse, România a fost eliminată din optimile de finală ale Euro 2024.

Citește și - Încă o poveste cu români în Germania. Alexandru Marin, glume despre primul meci al tricolorilor la EURO 2024; Între muzică și huiduieli. Alexandru Marin, glume despre apariția surprinzătoare a lui Babasha pe scenă alături de Coldplay; Meteo & chill. Alexandru Marin, glume despre temperaturile ridicate din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel