Alexandru Noapteș de la CFR riscă să rămână fără 2,7 milioane de euro

noaptes
noaptes

Fostul director de la CFR Călători, Alexandru Noapteș, nu a putut justifica suma de 6,3 milioane de lei pentru perioada 2005-2007. Prin urmare  Comisia de verificare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a dispus sesizarea CAB în vederea confiscării sumei nejustificate.

"În temeiul dispoziţiilor art.104 alin.(1) litera a) din Legea nr.115/2006, cu modificările şi completările ulterioare, Comisia de Cercetare a Averilor de pe lângă CAB constată că, pe baza probelor administrate, dobândirea sumei 6.364.413 lei nu are caracter justificat şi dispune sesizarea Curţii de Apel Bucureşti, pentru soluţionarea cererii de confiscare", se arată în soluţia Comisiei de verificare a averilor de pe lângă CAB.

Potrivit Agenţiei Naţională de Integritate (ANI), diferenţa între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada 2005 - 2007 de către Alexandru Noapteş ar fi mult mai mare, de aproximativ 2,7 milioane de euro.

Alexandru Noapteș, împreună cu alți doi foști colaboratori de la CFR, Nacu Vanghele și Nicolae Iosub, au fost trimiși în judecată de către procurorii DNA, în august 2010 pentru o delapidare de 700.ooo de euro, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel