Alexei Navalnîi transmite „îmbrățișări arctice și salutări polare” din închisoarea siberiană, într-un mesaj de Revelion

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Disidentul rus Alexei Navalnîi a transmis un mesaj din închisoarea din Siberia.

Alexei Navalnîi, disidentul rus încarcerat în Siberia, a transmis un mesaj de Anul Nou în care spune că nu se simte singur și că este într-o dispoziție „bună”, în ciuda faptului că are de executat o pedeapsă lungă de închisoare. „Inamicul” lui Putin trimite „îmbrățișări arctice și salutări polare” și spune că îi este dor să interacționeze direct cu familia și prietenii săi, conform CNN.

Prin intermediul echipei sale, Navalnîi a transmis pe rețelele sociale un mesaj de Revelion, în care spune că este a treia oară când va face „fotografia tradițională a familiei de Revelion cu Photoshop”.

„Încerc să țin pasul cu vremurile și de data aceasta i-am cerut unei inteligențe artificiale să mă deseneze. Sper că a ieșit ceva fantastic - nu voi vedea eu însumi poza până când scrisoarea cu ea va ajunge în Yamal”, a spus el.

Echipa lui Navalnîi a declarat că în prezent acesta își ispășește pedeapsa cu închisoarea în colonia penală IK-3 din regiunea autonomă Yamalo-Nenets din Rusia.

„‘Mi-e tare dor de tine’ este un fel de construcție incorectă din punct de vedere al limbii ruse. Este mai bine să spui: „Mi-e foarte dor de tine” sau „Mi-e atât de dor de tine”, a spus el. „Dar din punctul meu de vedere, este mai precis și mai corect. Mi-e teribil de dor de familia mea. Yulia, copiii mei, părinții mei, fratele meu. Îmi lipsesc prietenii, colegii, biroul nostru și munca mea. Mi-e foarte dor de voi toți.”

Cu toate acestea, Navalnîi a continuat spunând că nu are „sentimente de singurătate, abandon sau izolare, deloc”.

„Dispoziția mea este grozavă și destul de plăcută de Crăciun. Dar nu există niciun substitut pentru comunicarea umană normală în toate formele ei: de la glume la masa de Anul Nou până la corespondența din Telegram și comentarii pe Instagram și Twitter”, a precizat disidentul.

„La mulți ani tuturor”, a spus Navalnîi. „Îmbrățișări arctice și salutări polare tuturor. Vă iubesc pe toți”, a mai zis el.

Alexei Navalnîi a fost localizat într-o colonie din Siberia la începutul acestei luni, la două săptămâni după ce echipa sa a pierdut contactul cu el. Până atunci, el a fost închis într-o colonie penală la aproximativ 150 de mile est de Moscova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel