Alexia Eram, în doliu. Fiica Andreei Esca își plânge durerea în online

foto: Alexia Eram, Facebook
foto: Alexia Eram, Facebook

Alexia Eram i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care a făcut publică o imagine în care se află alături de un alt băiat, și nu de Mario Fresh.

Alexia Eram trece printr-un moment de suferință profundă în urma pierderii unei persoane speciale. Tânăra a împărtășit pe contul ei de Instagram o imagine cu un băiat pe nume Nico care părea de aceeași vârstă cu ea. Se pare că Nico era prietenul ei foarte bun din copilărie, care, din păcate, a plecat din această lume. Fiica Andreei Esca a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului alături de care se afla în poză.

Alexia Eram nu a dat prea multe detalii cu privire la cauza decesului lui Nico, ci a dorit pur și simplu să îi aducă un ultim omagiu. Ea a menționat în postarea sa că Nico a fost un prieten minunat care i-a fost alături de fiecare dată. „Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your «Bidule» forever”, a scris fiica Andreei Esca.

                                                                       

                                                                      Foto: Instagram, @Alexia Eram

Se pare că vedeta a avut un an plin de provocări. Alexia Eram se confruntă cu momente dificile în ultima perioadă, iar aceasta nu este prima oară când s-a arătat vulnerabilă în fața fanilor. După ce s-a întors din America Latină, unde a participat la emisiunea "America Express", tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-a simțit rău. Alexia Eram a participat la concursul de pe Antena 1 alături de fratele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel