Alexia Țalavutis, amintire prețioasă cu Mihai Constantinescu. "Mi-a zis că sunt fetița cu soare-n dinți. A fost cel mai frumos compliment"

captură video
captură video

Alexia Țalavutis a vorbit despre lucruri mai puțin știute despre ea și familia ei în cel mai recent podcast.

La vârsta de șase ani, a debutat ca și co-prezentatoare într-o emisiune pentru copii la televiziune. Demonstrând talente muzicale remarcabile, Alexia Țalavutis a studiat la Liceul de Muzică George Enescu din București, apoi a urmat cursuri de teatru și jurnalism. În cadrul Festivalului Di Maiori din Italia, a fost premiată cu Premio Assolutto pentru interpretare muzicală.

Relație specială cu Mihai Constantinescu

Cu mulți ani în urmă, Mihai Constantinescu i-a spus "fetița cu soarele-n dinți" și, din acel moment, ne demonstrează în fiecare zi că e așa. E zâmbitoare, pozitivă, dinamică. Și mereu aranjată, așa cum îi stă bine unei artiste. Alexia Țalavutis e actriță, cântăreață, dansatoare și realizator tv și a vorbit "La cină" - în emisiunea Ionelei Năstase - despre toate acestea. 

"Am o amintire foarte frumoasă legată de acest compliment. Mihai Constantinescu... el mi-a spus la un moment dat: tu ai soarele-n dinți! Și din momentul acela mi-a rămas așa întipărit în minte. Eu mergeam la festivaluri, la concursuri de muzică și el era de cele mai multe ori jurat. Ulterior, am ajuns să-l și prezint și a fost o mare onoare să pot să fac asta și, da, a rămas pentru mine un compliment foarte frumos.  Bineînțeles că părinții au spus și ei, după aceea, același lucru și... a rămas o amintire specială legată de Mihai" a mărturisit actrița cu origini grecești.

Alexia Țalavutis este soția producătorului Alex Fotea de aproape șapte ani, însă povestea lor de dragoste a început cu mult timp înainte. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața” iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au o căsnicie solidă. „Facem echipă foarte bună şi pe platou, dar şi acasă. Comunicăm deschis şi ne sprijinim reciproc. Iubirea şi respectul reciproc ne guvernează viaţa împreună!”, a spus Alexia pentru TV Mania.

Merge de foarte multe ori în Thailanda, în vacanțe ori în „vizită la soț”, și asta pentru că Alex filmează acolo pentru mai multe proiecte, printre care și reality-show-ul „Insula iubirii” care tocmai s-a încheiat. „Vacanțele în Thailanda sunt un adevărat refugiu pentru noi, dar nu cred că aș putea să mă mut acolo permanent. De aceasta dacă am fost să îl văd pe Alex, el produce o emisiune care se filmează în Thailanda timp de o lună şi jumătate…”, a mai declarat Alexia pentru sursa citată.

A fost împreună cu Dima Trofim în realitate?

Cine nu-și amintește de cuplul năzdrăvan dintre Monica și Dima din "Pariu cu viața"? Alexia Țalavutis și Dima Trofim împart și astăzi o prietenie specială, chiar dacă în realitate... nu și-au jucat decât foarte bine rolurile. Au trecut prin multe în serial, un roller coaster de sentimente: s-au iubit, s-au certat, au devenit părinți și au divorțat, pentru ca, în final, să se împace. După mai bine de 10 ani, cei doi colaborează din nou în cadrul noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” și sunt prezentatori ai matinalului de la Antena Stars.

„Atât eu, cât și Dima gestionăm timpul între filmări și matinalul de la Antena Stars cu organizare și comunicare eficientă. Cafeaua este liantul de dimineaţă! Dar ne place foarte mult ceea ce facem și atunci nu resimţim oboseala. Atunci atunci când se acumulează multă oboseală, dormim câteva ore ȋn plus și o luăm de la capăt”, a povestit Alexia recent într-un interviu pentru publicația amintită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel