Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a fost ales în funcția de preşedinte al PSD Timiş

sursa: Agerpres
sursa: Agerpres

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost votat, sâmbătă, ca preşedinte al PSD Timiş, în urma alegerilor care au avut loc în cadrul Conferinţei Judeţene a filialei.

 

Alfred Simonis a fost candidat unic.

'Am lansat câteva provocări. Mă bucur că după mai mulţi ani mai grei, în final, reuşim împreună în această echipă să deblocăm marile proiecte de infrastructură ale judeţului Timiş şi ale Timişoarei', a transmis Alfred Simonis, în declaraţia care a urmat alegerii sale în noua funcţie.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, prezent la aceste alegeri, şi-a exprimat convingerea că în anul 2024 noua echipă a social-democraţilor timişeni va aborda corect toate rândurile de alegeri.

'Sunt ferm convins că de la Timiş şi Timişoara vor veni marile surprize. Din ceea ce a spus Alfred Simonis, toate proiectele în derulare în judeţ şi în Timişoara, mai puţin stadionul 'Dan Păltinişanu', sunt de peste 3 miliarde de euro; o muncă de echipă, alături de ministrul Transporturilor şi ministrul Sănătăţii, pentru că aceasta este zona majorităţii proiectelor. (...)', a spus premierul Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Primul ministru a promis că se va implica direct şi pentru realizarea stadionului, primul pas fiind demolarea vechiului obiectiv şi ridicarea altuia în loc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel