Alianța PNL-PC va desemna un membru PNL pentru prezidențiale

crin antonescu dan voiculescu
crin antonescu dan voiculescu

Alianţa PNL-PC va susţine, atât în ipoteza alegerilor prezidenţiale la termen, cât şi a celor anticipate, un membru al PNL, se stipulează în protocolul de funcţionare a Alianţei, semnat luni.

Protocolul prevede că decizia de desemnare se supune validării organismelor statutare competente ale PNL și PC, în conformitate cu procedurile statutare ale fiecărui partid şi că, din momentul validării, candidatul este reprezentantul Alianţei şi al ambelor partide în cursa prezidenţială.

Coordonatorul campaniei electorale este desemnat de către candidatul prezidenţial, iar echipa centrală de campanie este numită de CNC cu acordul candidatului şi consultarea coordonatorului campaniei, se mai precizează în protocol.

Totodată, protocolul semnat prevede că CNC va desemna un mandatar financiar al campaniei prezidenţiale, cu acordul candidatului şi consultarea şefului de campanie, informează Mediafax. Bugetul se constituie în proporţii de câte o treime prin contribuţii ale celor două partide componente ale alianţei şi ale candidatului la funcţia prezidenţială, se mai stipulează în protocol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel