Aliatul lui Ponta din Republica Moldova. Ce spune despre rezultatul alegerilor

ponta_andrian_candu_promoldova_facebook
ponta_andrian_candu_promoldova_facebook

Liderul partidului PRO Moldova și aliatul lui Victor Ponta, Andrian Candu, a făcut primele comentarii privitoare la rezultatele alegerilor din Republica Moldova.

Liderul partidului PRO Moldova și aliatul lui Victor Ponta, Andrian Candu, o felicită pe Maia Sandu cu „prima victorie”, obținută în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Potrivit politicianului, R.Moldova „a făcut primul pas spre partea luminoasă a politicii”.

„Mândru de cei peste 487 de mii de cetățeni care au ales să dea o șansă pentru relansare statului nostru. Este important să nu uităm că avem în față turul doi și atunci trebuie să ieșim masiv, acasă și în diasporă, ca Dodon să plece. Felicitări pentru Maia Sandu cu această primă victorie!”, a scris Candu.

De precizat că în urma procesării a 2142 din 2143 de procese-verbale (99,95%), Maia Sandu a obținut 36,15% (487 494 voturi), în timp ce Igor Dodon – 32,62% (439 865 voturi), informează Deschide.md.

PRO România și PRO Moldova au consolidat relațiile de colaborare la începutul lunii octombrie. Atunci, Andrian Candu s-a întâlnit cu Victor Ponta la București (mai multe detalii AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel