Alicia Keys a cântat la pian într-o stație de tren din Londra

Captura Youtube
Captura Youtube

Alicia Keys a susținut o serie de cântece într-o stație de tren din Londra.

Cântăreața în vârstă de 42 de ani i-a surprins pe navetiștii londonezi luni, când a susținut o interpretare spontană la un pian donat de Sir Elton John în stația St Pancras International din Londra.

Alicia, care este pianistă cu pregătire clasică, a interpretat mai multe dintre hiturile sale, inclusiv "Empire State of Mind" din 2009, "If I Ain't Got You" din 2003 și "No One" din 2007, precum și piesa sa cea mai recentă, "Lifeline", care va apărea în filmul viitor "The Color Purple".

Înainte de a ajunge la stația de tren, interpreta hitului "Girl on Fire" a anunțat fanii despre interpretarea surpriză prin intermediul Instagram Stories.

"Bine, tocmai am decis, sunt aici în Londra și acum tocmai ajung la King's Cross, adică ies (din mașină), și o să mă urc pe pianul lui Elton John, pentru că simt că trebuie să fac asta", a spus ea în înregistrare. 

Câștigătoarea premiului Grammy a postat apoi un videoclip în care cântă la pian și interpretează cu pasiune piesa "Lifeline" în fața unei mulțimi.

Această interpretare a avut loc în ziua următoare celei în care a urcat pe scenă la Jingle Bell Ball organizat de Capital FM.

Iată câteva aspecte cheie despre Alicia Keys:

  • Cariera Muzicală: Alicia Keys și-a făcut debutul cu albumul "Songs in A Minor" în 2001, care a avut un succes imens și a câștigat mai multe premii Grammy. A urmat o serie de albume de succes, inclusiv "The Diary of Alicia Keys" și "As I Am".

  • Talentul Muzical: Alicia este cunoscută pentru abilitățile sale vocale impresionante și pentru abilitatea de a cânta la pian. Este o pianistă talentată și a adus contribuții semnificative în industrie prin compozițiile sale.

  • Premii și Realizări: A câștigat numeroase premii Grammy, inclusiv pentru "Cea mai bună artistă nouă" și "Cea mai bună interpretare R&B vocală feminină". Este una dintre cele mai premiate femei din istoria premiilor Grammy.

  • Hituri Notabile: Printre hiturile sale se numără "Fallin'", "If I Ain't Got You", "No One", "Empire State of Mind" (împreună cu Jay-Z) și multe altele.

  • Activism și Filantropie: În afara muzicii, Alicia Keys este cunoscută pentru implicarea sa în activități de caritate și pentru promovarea diverselor cauze sociale și de mediu.

  • Carieră în Actorie: Pe lângă cariera sa muzicală, Alicia Keys a avut și roluri de succes în actorie, apărând în filme precum "Smokin' Aces" și "The Secret Life of Bees".

Alicia Keys este o personalitate puternică în lumea divertismentului și un exemplu de succes în muzică și activism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel