Andreea Sava prezintă pe blogu personal alimentele care te ajută să slăbeşti mai uşor.
Și aici includem și pastele sau pâine, bineînțeles din făină integrală, sau fulgii din ovăz integral. Eliberează energia treptat, nu toată deodată precum variantele rafinate, iar aceasta durează mai mult, nu se consumă imediat ca în cazul celor din făină albă. Carbohidrații trebuie să fie principala sursă de energie pentru organism deci în niciun caz nu trebuie să-i eliminați. După variantele integrale, însă, senzația de foame va apărea mult mai târziu.
Adică somon, ton, sardine, hering, macrou, fructe de mare. Iar cheia stă tocmai în grăsimile sănătoase pe care le conțin.
Aici, însă, sunt și câteva condiții. Trebuie gătiți fierți sau copți, ideli sunt cei roșii, neapărat, cu tot cu coajă și răciți înainte de a-i mânca. După răcire, aceștia se vor îmbogăți cu amidon rezistent care se comportă precum o fibră alimentară. Adică stimulează digestia și, în același timp, vor ține foamea departe mai mult timp.
Este un fruct foarte bogat în grăsimi "bune", adică nesaturate, fibre și vitamina E. Această combinație îl face foarte sățios.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News