Există câteva alimente pe care nu mai trebuie să le consumi după vârsta de 30 de ani. Printre acestea se numără zahărul, alcoolul, faina albă, cofeina şi sarea. Acestea te pot face să îmbătrâneşti şi să ai probleme de sănătate mult mai devreme.
Pe măsură ce metabolismul încetinește, la fel se întâmplă și cu capacitatea de a prelucra zahărul. Corpul tău depune toate acele calorii în plus în șolduri, stomac și alte zone de depozitare a grăsimilor.
Excesul de zahăr duce la rezistența la insulină, lucru care poate contribui la infertilitate. Zahărul accelerează ridurile.
Alcoolul este plin de calorii, iar după vârsta de 30 de ani corpul tău nu le mai poate arde.
Prea multă cofeină te poate îmbătrâni, deoarece nu vă odihniți bine.
Corpul tău transformă făina albă în glucoză. Glucoza se păstrează foarte ușor sub formă de grăsime.
Toată lumea are nevoie de sare, dar nu de foarte multă sare. Sodiul crește tensiunea arterială și riscul de accident vascular cerebral.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu