Alimentele pe care Carmen Brumă nu le consumă aproape niciodată. Pe unele le consumă totuși la câteva luni

Sursa foto: Facebook Carmen Brumă
Sursa foto: Facebook Carmen Brumă

Sunt câteva alimente pe care Carmen Brumă nu le consumă aproape niciodată.

Carmen Brumă a spus că sunt două categorii: alimentele de la care nu face eforturi să se abțină pentru că oricum nu îi plac și alimentele care îi plac, dar s-a autoeducat să le consume foarte rar.

Micii, cârnații, toba, șoriciul, caltaboșul, mezelurile, aripioarele și paneurile intră în categoria alimentelor care nu îi plac lui Carmen Brumă și, prin urmare, nici nu face eforturi să se abțină de la ele.

În schimb, când vine vorba de cașcaval, cartofi prăjiți, pizza cu brânză, burger, vin roșu sec cu brânză brie, salată de vinete cu maioneză, paste cu sos de brânză sau dulciuri, lucrurile se schimbă. Acestea îi plac, dar Carmen Brumă s-a autoeducat și le consumă foarte rar, la câteva luni. Cât despre dulciuri, pe acestea le mănâncă o dată pe săptămână.

VEZI ȘI: Asta-i tare! Cu ce aliment umblă Carmen Brumă în buzunar. A fost filmată fără să știe - https://www.dcnews.ro/asta-i-tare-cu-ce-aliment-umbla-carmen-bruma-in-buzunar-a-fost-filmata-fara-sa-stie_906670.html

CITEȘTE ȘI: Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea. Fază tare cu prima rețetă / video - https://www.dcnews.ro/bucataria-de-acasa-cu-liviu-dragnea-faza-tare-cu-prima-reteta-video_911067.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel