EXCLUSIV  Alimentele periculoase. "Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei?"

România a fost invadată de produse alimentare de o calitate îndoielnică, produse pe care mulţi le consumă pentru simplul motiv că sunt mai ieftine. 

Din dorinţa de a face economii şi de a drămui cât mai bine banii din portofel, mulţi dintre noi aleg să cumpere produse alimentare de o calitate îndoielnică, punându-şi în pericol sănătatea. Aceasta din simplul motiv că sunt mai ieftine. O alegere care, însă, poate costa scump mai târziu. Despre modul în care putem descoperi alimentele periculoase, falsificate, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" moderată de către Liviu Harbuz, Ovidiu Zvorișteanu - directorul DSVSA București.

"Cum să cumpăr un kilogram de brânză cu 9 lei, când toată lumea ştie că e nevoie de 6-8 litri de lapte de vacă pentru a produce un kilogram de brânză, iar litrul de lapte în magazin e de circa 4 lei. Consumatorul român pune, din păcate, accentul pe preţ şi mai puţin pe calitate", a declarat, directorul DSVSA Bucureşti.  

DECLARAŢIA ŞEFULUI DSVSA AICI:

Youtube video image

 ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

Vezi şi: Scandalul cireșelor cu pesticide. Șef DSVSA: Recomandare hilară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel