Alimentele ultraprocesate, cât de mult cresc riscul de îmbolnăvire

Alimentele ultraprocesate sunt cunoscute pentru că sunt nesănătoase și duc la diferite boli sau îngrașă. Un nou studiu confirmă aceată teorie.

Consumul alimentelor ultraprocesate - cum ar fi gustări ambalate, cereale și băuturi îndulcite cu zahăr, supe la plic etc - poate produce o predispoziție la boli de inimă și moarte timpurie, sugerează două noi studii. Ambele au fost publicate în The BMJ.

Aceste studii au dovedid totodată că ...

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel