Alin Nica, mutare surpriză la prezidențiale 2024

Agerpres
Agerpres

Alin Nica, președintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, va vota la alegerile pentru funcția de președinte al României cu independentul Mircea Geoană.

Alin Nica, ex-PNL, s-a alăturat echipei lui Mircea Geoană, deși în mod oficial se înscrisese în Forța Dreptei, partid condus de Ludovic Orban.

„Susțin candidatura lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Contextul actual, marcat de schimbările recente impuse de autoritățile centrale în privința procesului electoral, a evidențiat clar intenția de vot a cetățenilor din Timiș. Cei 109.000 de votanți din Timiș care mi-au acordat încrederea lor au demonstrat că valorile și principiile nu pot fi influențate de grupuri politice diverse.

Îl susțin pe Mircea Geoană ca independent, deoarece experiența sa vastă în diplomație este un atu important pentru România. Cred cu tărie că el este candidatul cu cele mai mari șanse în această competiție electorală. Geoană nu doar că are pregătirea diplomatică necesară, dar și respectul liderilor internaționali, atât în Europa, cât și pe scena globală.

Votul masiv al celor 109.000 de timișeni, acordat mie, reconfirmă sprijinul pentru un candidat pregătit, capabil să ocupe cu responsabilitate funcția prezidențială și să gestioneze provocările administrative viitoare. Sunt convins că timișenii vor avea aceeași viziune când își vor alege președintele.

Alegerile prezidențiale din acest an vor dovedi, încă o dată, capacitatea cetățenilor din Timiș de a alege liderul care va contribui la dezvoltarea României, conform aspirațiilor noastre comune”, a transmis Alin Nica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel