Alina Gorghiu, după ce Darius Vâlcov a fost adus în țară: Este primul fugar pe care îl aduc în mandatul meu de ministru al Justiției

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a postat, luni, un mesaj pe Facebook, după aducerea în România a lui Darius Vâlcov, în care spune că este primul fugar pe care îl aduce în țară în mandatul de ministru al Justiției.

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a spus că Darius Vâlcov se află custodia poliţiştilor români și urmează să fie predat penitenciarului de la Rahova, unde va petrece 21 de zile în carantină.

„Darius Vâlcov este în custodia poliţiştilor români, el a fost predat de autorităţile italiene. Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă, este vorba despre un efort al multor oameni din sistemul de justiţie, care au lucrat cu mult profesionalism pentru un proces complex. Îi felicit pe toţi”, a transmis Alina Gorghiu.

Ce urmează pentru Darius Vâlcov 

„Este primul fugar pe care îl aduc în mandatul meu de ministru al Justiției. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, de la poliție, la magistratul de legătură și autorităților italiene. (...) Va fi predat Penitenciarului Rahova. 21 de zile de carantină. Îi asigurăm 4 metri pătraţi de detenţie în celula în care va sta. Acestea au fost garanțiile pe care Ministerul Justiției prin Autoritatea Națională a Penitenciarelor le-a oferit instanțelor din Italia pentru a putea să-l aducem înapoi. După ce va sta la Rahova şi va ajunge să execute în regim semideschis îl vom muta în alt penitenciar. Ca atare, cred că e bine să recăpătăm încrederea tuturor în sistemul de Justiţie”, a mai spus Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel