Alina Irimia se pregăteşte de nuntă? Ce planuri au cei doi îndrăgostiţi după 8 ani de relaţie

foto: Alina Irimia, Instagram
foto: Alina Irimia, Instagram

Se pare că Alina Eremia e pregătită să facă pasul cel mare şi să devină femeie de casă, după opt ani de relație.

Artista a recunoscut că în multe interviuri şi podcasturi că şi-a găsit deja sufletul pereche în Edi Barbu şi, mai mult, au de gând să-şi unească destinele. "Nu regret absolut nimic. Cred că am luat fiecare decizie bună la momentul ei. Cred că sunt o persoană mult mai puternică astăzi, știu ceea ce vreau mult mai bine decât atunci când aveam 19-20 de ani, știu ceea ce e bine pentru mine, știu ce mă împlinește și, automat, când pui lucrurile în practică, rezultatul e unul care se aliniază foarte bine cu cine ești" sunt doar câteva din confesiunile pe care Alina nu le-a ţinut niciodată ascunse de fani.

De ce nu poartă inel de logodnă

"Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în când poze pe rețelele de socializare" a mărturisit artista pentru Viva. "La modul serios, cu inel, nu m-a cerut, pentru că altfel îl purtam deja, pentru că aș fi zis „da”, dar nici eu nu am dat semne din punctul ăsta de vedere. Am lăsat să curgă relația în mod firesc, să ne bucurăm unul de celălalt și evident că pasul ăsta se va întâmpla, nu știu când" a mai spus Alina pentru sursa citată.

Artista spune că Edi Barbu este o persoană care preferă intimitatea și de aceea fuge mai mereu de lumina reflectoarelor şi se retrage din faţa camerelor la evenimentele unde o însoţeşte. „El fuge de lumina reflectoarelor, de camere. Când vede că pun camera spre el… Săracul îl terorizez. Cumva simt nevoia să arăt din anumite momente pentru că mi se par foarte drăguțe, pentru că sunt normale, sunt de cuplu”, declara, mai demult, Alina pentru Unica.

Cei doi nu au stabilit încă o dată şi nici nu au dezvăluit prea multe, deocamdată. Dar, cu siguranţă, momentul în care Alina Irimia va îmbrăca rochia albă urmează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel