"Nu s-a putut amiabil". Alina Sorescu, mărturisiri cu lacrimi în ochi, după lupta din instanță pentru fiicele sale: "Încerc să fiu puternică"

Alina Sorescu a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, când cele două fiice ale sale au fost date peste cap, în urma deciziei judecătorești de a locui o saptămână la mamă și alta la tată.

"A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână. Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat", a povestit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

"Lucrurile au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil"

"Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil.(…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost", a mai declarat Alina Sorescu.

"Tatăl fetițelor era plecat la Paris de mult timp, în momentul în care noi ne-am separat. Ele (n.r. fetițele) erau învățate cu mine, ca prezență permanentă și marcantă în viața lor. Schimbarea a venit pentru ele în momentul în care s-a dat acest program de o săptămână cu o săptămână. Acum a fost schimbarea, în ultimele 6 luni", a mai spus artista în emisiunea lui Măruță.

Youtube video image

"Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște"

La sfârșitul lunii august, Alina Sorescu anunța că instanța de judecată a suspendat programul de vizitare de o săptămână la mamă și una la tată al fiicelor ei.

"Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mama și exercitarea în comun a autoritățîi părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.A fost o perioada grea, eu că mama am văzut suferință în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în față instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate", scria artista, atunci, pe Facebook.

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel