EXCLUSIV  Alina Sorescu, moment sensibil: "Aș vrea să rămân în amintirea oamenilor..."

Sursa foto: Facebook Alina Sorescu
Sursa foto: Facebook Alina Sorescu

Alina Sorescu a vorbit despre un subiect sensibil, într-un interviu pentru Spectacola. Artista a făcut mărturisiri sincere.

"Aş vrea ca oamenii să își amintească de mine ca de un om care a făcut lucrurile cu pasiune, ca de un om blând care a iubit foarte mult copiii şi care îşi doreşte să rămână aşa în amintirea oamenilor prin muzică. Noi, artiștii, suntem norocoşi. Putem să dăinuim prin melodii foarte mult timp şi după ce nu vom mai fi. Şi cred că se şi întâmplă.

De exemplu, vin la mine multe fete de vârsta mea care îmi spun: "Am crescut odată cu tine,  m-ai inspirat. Când erai mică şi cântai, îmi făceam părul ca tine. Acum rezonez cu experienţele tale, simt că m-ai ajutat să trec peste". Sunt nişte senzaţii fantastice.

Foarte mulţi părinţi din generaţia mea îşi aduc copiii la mine, ei cunoscându-mă şi crescând odată cu mine. La spectacolele noastre, este publicul meu, dar şi publicul picilor. În show-urile mele, cânt şi melodii de-ale mele din adolescenţă şi când văd cum cântă părinţii odată cu mine, că îşi amintesc, este fantastic", a spus Alina Sorescu, în emisiunea Oracolul Vedetelor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel