Alla Pugaciova ar fi plecat din Rusia. O nouă lovitură de imagine pentru Putin

Alla Pugaciova ar fi părăsit Rusia Foto: Twitter
Alla Pugaciova ar fi părăsit Rusia Foto: Twitter

Alla Pugaciova ar fi  plecat din ţară, după invazia Rusiei asupra Ucrainei. O parte din presa rusă o numește „trădătoare”, pentru că a părăsit Federația. La vârsta de 72 de ani, artista se bucură de o mulţime de fani, de la generațiile URSS  și până la cei 270.000 de ascultători lunari de pe Spotify.

Alla Pugaciova a plecat din ţară, alături de cei doi copii și de soțul acesteia, comediantul Maxim Galkin. Vestea plecării ei a fost descrisă de o parte a presei ruse ca având „efectul unei bombe care a explodat”. Starul rus a ales să părăsească țara imediat după ce Rusia a atacat Ucraina.

„Diva” sau „Țarina popului rusesc”, cum este supranumită, Alla Pugaciova este indiscutabil cea mai mare vedetă a muzicii din Rusia, de mai bine de 40 de ani.

Unii spun că ar fi în Israel, unde își petrecea adesea vacanțele, dar sunt aduse în discuție și Cipru, și Letonia, ba chiar Franța, potrivit TRTWorld. Chiar dacă Pugaciova nu a vorbit public despre război, soțul ei, comediantul Maxim Galkin, a publicat pe Instagram în prima zi a invaziei –  un pătrat negru, însoțit de cuvintele: „De dimineață sunt în legătură cu rudele și prietenii din Ucraina! Nu pot să pun în cuvinte cum mă simt! Cum este posibil așa ceva! Nu există nicio justificare pentru război!”.

Prima reacție a artistei a venit pe 10 martie, când a publicat pe contul de Instagram un video, pentru a-i răspunde unui preot care menționa plecarea ei din țară. „Trăim într-o himeră satanică, prieteni. N-ați auzit, nu știți? N-ați simțit în aer? Pugaciova a părăsit Rusia pentru totdeauna”, a zis preotul în timpul liturghiei conform clipului video postat de vedetă.

„Te bucuri prematur, Andriușa. Vacanțele, concediile și tratamentul nu sunt considerate emigrare. Mă voi întoarce, o s-o rezolvăm, o să vin la biserica ta, mă voi ruga pentru tine, blasfematorule”, i-a răspuns cântăreața, lăsând să se înțeleagă că nu se află în exil, ci într-un moment de repaus.

Vezi și: Frecvențele radioului Ecoul Moscovei, scoase la vânzare în Rusia, după ce Kremlinul l-a închis

În 50 de ani, Alla Pugaciova a strâns în repertoriul său peste 500 de melodii.

Alla a debutat în 1965, cu melodia rock „Robot”, însă a cunoscut cu adevărat succesul marilor scene începând cu 1975.

Atunci a câștigat marele premiu la Festivalul Orfeul de Aur din Bulgaria, cu melodia „Arlekino”, care a devenit primul ei hit în URSS.

I-au urmat multe alte șlagăre pe care au dansat părinții și bunicii noștri, ca „Millions of Scarlet Roses”, „Pozovi menya s soboy” („Ia-mă cu tine”) și „Tri schastlivykh dnya” („Trei zile fericite”).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel