"Alo, gramatica, fato!" Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs în timp ce le-a arătat fanilor ce are în frigider. Fanii i-au sărit în cap pentru o simplă greșeală de exprimare

captură video
captură video

Moment jenant pentru Bianca Drăgușanu!  Fanii au taxat-o drastic pentru un... dezacord. 

Bianca Drăgușanu a intrat în gura internauților după ce a postat un videoclip pe InstaStory. Fosta prezentatoare TV s-a făcut de râs "live" în timp ce le arăta fanilor ce conține frigiderul său. Cum? A făcut un dezacord. Iar pentru asta a fost taxată instant de cei mai mulți care i-au atras atenția că nu cunoaște limba română și că a rămas în urmă cu regulile de gramatică.

Cu ce cuvânt i-a înfuriat pe internauți

Vedeta s-a făcut de râs pe internet după ce a postat videoclipul, nu din cauza a ceea ce avea în frigider ci din pricina unui dezacord lingvistic. Bianca Drăgușanu a făcut o greșeală de exprimare în timp ce le povestea internaților despre secretul siluetei sale. „Am mai păstrat puțină ciocolată de ieri. Era chiar culmea să o mănânc pe toată că asta este secretul, de fapt, nu contează ce mănânci, contează cam cât mănânci”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

În mod specific, vedeta ar fi trebuit să spună „Acesta este secretul”. Cel mai probabil, greșeala de limbaj a Biancăi Drăgușanu a fost ignorată de majoritatea.

"Alo, gramatica, fato! Cu cine ai făcut româna?"

"Ăsta este secretul, nu asta este... pfff"

"Vorbim și noi corect?"

Sunt doar câteva dintre muștruluielile pe care și le-a luat vedeta în online.

Ce are în frigider

"Nu am foarte multe după cum vedeți" - a spus Bianca Drăgușanu pe filmare. În schimb le-a arătat tuturor o gamă variată de produse alimentare, dintre care lactatele au captat cea mai mare atenție. Este bine cunoscut că blondina este o mare adeptă a unui stil de viață sănătos, motiv pentru care frigiderul său este plin de alimente sănătoase, de la iaurturi naturale și lapte de vacă, până la lapte de cocos. Totuși, a savurat în fața camerei din ciocolata de Dubai pe care o avea printre alimentele sănătoase, în frigider. Ceea ce i-a înfuriat pe cei mai mulți.

Criticile venite din partea fanilor au deschis discuții mai ample despre influența pe care vedetele online o au asupra stilului de viață al publicului. În contextul în care tot mai multe persoane adoptă regimuri alimentare sănătoase, videoclipul Biancăi Drăgușanu a fost considerat de unii ca un exemplu negativ. Unii fani și-au exprimat dezamăgirea că o vedetă de calibrul ei nu susține un stil de viață echilibrat. Cu toate acestea, susținătorii ei au argumentat că Bianca are libertatea de a consuma ce dorește, iar criticile au fost exagerate.

Ciocolata Dubai este un tip de ciocolată de lux, renumită pentru ingredientele sale premium și ambalajul sofisticat. De obicei, este realizată din cacao de calitate superioară, combinată cu arome exotice precum șofran, curmale, nuci, sau chiar aur comestibil. Umplutura se face, de regulă, din fidea cataif și cremă de fistic. Aceasta este adesea considerată un simbol al rafinamentului și este populară în rândul celor care apreciază delicatesele exclusiviste. Varianta Biancăi ar fi fost cât de cât mai sănătoasă pentru că, spune ea, era făcută din ciocolată belgiană fără zahăr, ceea ce o ajută să-și mențină silueta de invidiat. În general, ciocolata Dubai conține între 500 și 600 de calorii la 100 de grame. Dacă sunt folosite ingrediente mai bogate, precum nuci sau caramel, valoarea calorică poate crește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel