Soluția ingenioasă propusă de un român pentru vacanțele din străinătate: Dacă vreodată te-ai săturat de Dubai, Insulele Canare, am eu cea mai tare ofertă / Foto în articol

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Un român a găsit soluția pentru vacanțele din Dubai sau Insulele Canare. A povestit cu umor pe pagina sa de Facebook cum a decurs o noapte în "apartamentul prezidențial de la Burj Khalifa".

„Duminică un cioban de la oi a avut nuntă și cum lupii și urșii aproape în fiecare noapte ne dau târcoale, a trebuit să dorm la areapă în boașcă! Sau cum ii mai spun eu, în apartamentul prezidențial de la Burj Khalifa.

La vaci lucrurile sunt mult mai simple, la oi ești ca pe front, în război. Mai ales că avem atâtea animale sălbatice și pe această cale vreau sa mulțumesc tuturor ONG-urilor care apără urșii și animalele sălbatice (apropo, o fi vreun ong care apără oile?).

Acolo lucrurile sunt foarte simple, bagi oile când se întunecă în tarla și apoi te bagi la "somn". Dormitul iepurește nu e ceva abstract, ci acolo e o realitate”, a scris bărbatul pe Facebook.

„Dormi îmbrăcat, cu bâta și lanterna pregătite”

„Dormitul iepurește nu e ceva abstract, ci acolo e o realitate. În primul rând dormi îmbrăcat, cu bâta și lanterna pregătite. Și apoi începe dansul!

Dai sa ațipești, auzi un câine că dă alarma, toți încep să latre, pui lanterna și dai imbold câinilor. Alarmă falsă, te pui iară la somn, auzi talanga la o oaie, nu e nimic.

Iar la somn, auzi cum se scarpină o oaie de țarc, sigur au râie, mai trece ceva timp, auzi cum tușește o oaie, sigur au gălbează. Peste ceva timp vine un cal și s-a găsit să se scarpine exact de boașca mea.

Mai trece un timp, te mușcă un purece, începi să te scarpini, apoi ceva te bâjbâie pe la ureche, sunt toate vietățile pământului.

Pe la 3 auzi câinii că se dau tare în partea de nord, sari, dai să te încalți, nu ai un adidas (cățeii ți l-au furat) alergi desculț că la lup ii trebuie o fracțiune de secundă să-ti ia o oaie, vezi doi lupi, dai gură, câinii ii îndepărtează.

Te întorci în frumosul apartament și te întinzi pe minunata saltea și constați că vreo 7 arcuri sunt ieșite și te înțeapă. Pe la 4 începe un vânt puternic, flutură tot nailonul de pe boașcă, apoi începe să plouă și constați că unii din câini au venit sa se adăpostească sub boașca mea. Nu dormi, că pe timp rău atacă animalele sălbatice”, a mai spus românul.

„Dacă vreodată te-ai săturat de Dubai, Insulele Canare, am eu cea mai tare ofertă de relaxare”

„Dacă vreodată te-ai săturat de Dubai, Insulele Canare, am eu cea mai tare ofertă de relaxare: dormitul in boașca la areapă! N-ai timp să intri în depresie, n-ai timp să ai atacuri de panică, n-ai timp să fi supărat pe viață. Dormitul la boașcă îți ocupă tot timpul!”, a mai scris bărbatul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel