Am aflat ce cafea bea Patriarhul Daniel, dar vă vine să credeți ce cafea beau IT-iștii din România? Sunt înnebuniți după ea

Unsplash
Unsplash

Gheorghe Florescu este cel mai cunoscut cafegiu din România.

Pentru Gheorghe Florescu este un maestru al cafelelor. A făcut din acest lucru o adevărată religie. Are grijă să dea cea mai bună cafea oamenilor care îi calcă pragul cafenelei.

Iar cafeaua ne place tuturor!

Mulți oameni apreciază gustul bogat și aroma intensă a cafelei. Diversitatea tipurilor de boabe de cafea și modurile diferite de prăjire și preparare conduc la o gamă largă de arome și gusturi, satisfăcând preferințele individuale.

Cafeaua conține cofeină, un stimulent care poate îmbunătăți starea de alertă, concentrarea și energia. Mulți oameni apreciază aceste efecte și consumă cafea pentru a-și îmbunătăți performanța cognitive și fizică.

Studiile sugerează că consumul moderat de cafea poate fi asociat cu anumite beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea riscului de anumite boli, cum ar fi diabetul de tip 2, bolile de inimă și unele tipuri de cancer. Aceste beneficii pot contribui, de asemenea, la aprecierea cafelei.

Și dacă am aflat ce cafea bea Patriarhul Daniel, ne-am întrebat ce facea beau IT-iștii.

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a zis Gheorghe Florescu în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu.

Ce cafea beau IT-iștii? A aflat Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/gheorghe-florescu-celebrul-cafegiu-din-bucuresti-cea-mai-consumata-cafea-de-it-istii-din-romania-de-unde-o-poti-cumpara_36984.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel