„Am dat la o parte piciorușele de gândac și am mâncat în continuare.” Oana Lis a povestit cât de sărăcă a fost cu ani în urmă

Sursa foto: Facebook Oana Lis
Sursa foto: Facebook Oana Lis

Oana Lis a trăit în lipsuri, mai ales în copilărie. A avut și zile în care nu mânca deloc pentru că frigiderul era gol. 

Oana Lis nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că Viorel Lis i-a fost nu doar iubit și soț, ci și un adevărat prieten și un părinte de care avea nevoie. Viața Oanei Lis, înainte de a-l întâlni pe fostul primar al Capitalei, a fost extrem de dificilă. Recent, ea a împărtășit experiențele sale legate de perioada în care a trăit în sărăcie.

Copilărie în sărăcie lucie. "Am fost în cel mai de jos punct, în care chiar nu ai ce să mănânci"

Viața i-a fost nedreaptă lui Oana Lis, dar întâlnirea cu Viorel Lis a transformat-o dintr-o cenușăreasă într-o prințesă. Oana a povestit câteva întâmplări din copilăria sa, când a experimentat o sărăcie extremă. A avut mereu acest vis: să devină cineva în viață. Și a reușit, chiar dacă în copilărie a trecut prin momente extrem de dificile, având zile în care nu avea ce să mănânce.

„Am avut o viață foarte ciudată. De la două săptămânii, părinții m-au dat la străbunica mea, grădinița am făcut-o la țară. Dacă făta oaia, dormeam cu mielul în pat două-trei luni, când era frig afară. Cu gândacii, cu găinile, cu puricii. Dar lucrurile astea m-au călit. Mă condamnă unii că m-am îngrășat, dar ei nu știu ce viață am avut eu. Am fost în cel mai de jos punct, în care chiar nu ai ce să mănânci”, s-a destăinuit Oana.

Tatăl ascundea mâncarea și ținea totul sub cheie

Soția lui Viorel Lis își amintește și acum de momentele în care tatăl ei venea acasă oricând îi convenea, fără a-i păsa că o aștepta un copil. „După ce a murit mama, eram clasa a opta și îmi doream mult să vin la liceu în București. Și tatăl meu umbla cu femei, alcool, venea acasă din când în când și nu-mi dădea să mănânc. Sau era mâncare în dulap, dar doar pentru el, pentru că îl închidea cu cheia. Mi-aduc aminte odată că am găsit niște cartofi și i-am prăjit. La un moment dat văd ceva mai negru, ca un picioruș. Când colo era ditamai gândacul, dar imens… atunci mi-era atât de foame, că am dat piciorușele la o parte și am mâncat”, a povestit Oana Lis, cu ceva timp în urmă, în podcast-ul lui Jorge.

Primul desert - o savarină mușcată și rămasă de la alții

În timp ce alți copii aveau dulciuri la discreție, Oana spune că nu știa ce înseamnă cuvântul "desert". Până într-o zi când, într-o cafenea, cineva a lăsat o savarină după ce a mușcat din prăjitură. „Nu aveam bani să-mi cumpăr, am luat savarina aia și am mâncat-o. Dar nu m-am îmbolnăvit. Și am multe exemple din astea. Când ai avut o copilărie ca a mea, nu te mai sperii de nimic. Voi putea mânca și făină din insecte, când va fi”, a mărturisit vedeta.  

Oana Lis, născută Oana Andreea Niculescu pe 14 aprilie 1981, și-a urmat visul din copilărie până la capăt. Ambiția a împins-o să termine Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației iar acum este psihoterapeut practicant. Este cunoscută ca vedetă de televiziune, model și influencer și a apărut în mai multe emisiuni de divertisment și reality show-uri. Oana s-a căsătorit cu Viorel Lis în anul 2000, relația lor fiind, din start, una publică, având în vedere că Viorel a fost primar al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel