"Am pierdut singura fotografie în care mama apare în picioare". Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi la propria lansare de carte

foto: Facebook, Iuliana Tudor via Crucea Roșie Română
foto: Facebook, Iuliana Tudor via Crucea Roșie Română

Iuliana Tudor, fosta prezentatoare a celebrei emisiuni "O dată-n viață", și-a lansat un volum autobiografic.

Iuliana Tudor, în vârstă de 46 de ani, și-a împlinit un vis. Și-a lansat prima carte, "Fericirea nu costă nimic", povestea vieții ei alături de cea mai dragă ființă, mama, care astăzi este în scaun cu rotile. Chiar și așa, mama artistei i-a fost alături în ziua cea mare, ceea ce a făcut-o pe Iuliana să aibă ochii în lacrimi pe tot  parcursul evenimentului.

În seara evenimentului pe care l-a organizat cu o grijă deosebită pentru fiecare detaliu, vedeta a resimțit o emoție copleșitoare. Pe lângă părinți, alături la lansare i-a fost și fiul ei de 13 ani, Tudor, precum și soțul său, Răzvan. Acest moment a fost cu atât mai special cu cât Iuliana Tudor a păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește viața sa personală, evitând să expună familia în fața ochilor curioși, scrie Click!.

Autobiografia a fost publicată sub egida Editurii Univers și a fost gândită la inițiativa jurnalistului Răzvan Bucuroiu. Acesta a realizat o serie de interviuri cu autoarea și a transformat aceste discuții într-o mărturie autentică, care dezvăluie nu doar parcursul profesional al Iulianei Tudor, ci și influențele și ghidajele din viața de dincolo de ecran.

Clipe de cumpănă

În cartea sa, Iuliana Tudor a povestit cum a crescut alături de mama sa care a luptat cu probleme de sănătate încă de când vedeta avea doar câțiva anișori. Prezentatoarea TV are un mare regret pe care l-a dezvăluit și în scrierea sa: a pierdut singura fotografie în care mama sa era în picioare. “La vârsta de 27 de ani, după o săptămână de dureri mari de spate, mama a căzut pur și simplu din picioare, în casă, și nu s-a mai putut ridica. A fost dusă de urgență la spital, unde i-au descoperit o infecție puternică a coloanei vertebrale, care îi paralizase picioarele. A fost operată și au urmat doi ani de recuperare. Pentru că era tânără și avea, altminteri, un organism puternic, mama a reușit să se recupereze parțial de pe urma  paraliziei, reluându-și oarecum mobilitatea. Când a venit acasă, se deplasa cu ajutorul a două bastoane, iar pe distanțe mari, în căruciorul cu rotile. De atunci pentru mine aceasta a fost normalitatea în ceea ce o privește”, a povestit Iuliana Tudor despre mama sa care de ani de zile își petrece viața într-un scaun cu rotile.

Mama s-a întors de la spital când eu aveam vreo  cinci ani. Mi-e foarte greu, dacă aș face vreun exercițiu de memorie, să spun care este prima mea amintire cu mama. Am căutat înăuntrul meu o amintire îndepărtată despre ea, încercând să mi-o imaginez în picioare lângă mine. Dar eu nu am această amintire. Există o singură poză pe care mi-o amintesc cu mama, stând în picioare, ținându-mă de mână. Dar fotografia asta s-a pierdut”, spune Iuliana Tudor în cartea „Fericirea nu costă nimic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel